Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Bea je poslední panna ve třídě. Jestli se nechce dál ztrapňovat, musí jí kamarádky pomoci najít vhodnou "oběť", která by ji o panenství připravila... (oficiální text distributora)

Recenze (58)

Lennnnna odpad!

všechny recenze uživatele

Po absolutně příšerném dni jsem se včera zhroutila u obrazovky s úmyslem "umřít" absolutně u čehokoliv, a tady to navíc nebylo vůbec těžké. Jako zakončení mizerného dne vážně paráda! Dneska mám už naštěstí mozek funkční a střízlivý a zjišťuji, že jsem vůbec nepochopila o čem tenhle film byl. Tak si to shrneme: slečna má problém se svým panenstvím, pak má problém vybrat si mezi dvěma klukama, takže pro jistotu skončí v posteli s oběma, do toho se vkrádá jakási dějová linka o touze dostat se na literární školu - a poté, co komisi při přijímacích zkouškách přednese své dílo o sexu, je nakonec přijata! (proč já si vůbec se svou spisovatelskou budoucností dělám takové starosti, když je to vlastně tak strašně jednoduché?!), nějaká ta hádka s kamarádkou a nakonec, aby všem svým peripetiím (nebo jak to vůbec nazvat) utnula tipec, odjede do Kanady (už bez panenství a bez kluka, nejspíš pokračovat v psaní o sexu). Já nevím, je to děj?! Možná, že na dvojce dávali nějakej fajn teleshoping a já ho kvůli tomuhle prošvihla:o) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Konečně ztráta panenství, za kterou se ani tvůrci ani divák nemusí stydět. Spíše úsměvná než veselá komedie, svěžím způsobem nehollywoodská a na rozdíl od všelikých „prciprciprciček“ a „tochtějtaky“ vkusná, inteligentní a příjemně civilní, kde uvěřitelné postavy prožívají uvěřitelné situace a ještě uvěřitelnější trapasy. Výborně vybrané herecké obsazení, střízlivá kamera a režie, které jen občas lehce přikoření vyprávění nějakou tou zpomalovačkou, flashbackem nebo komentářem hlavní postavy. ()

Reklama

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Panenství na obtíž rozhodně není komedie k pokukání, ve scénáři scházejí přesně vypointované gagy či hlášky, které by se daly citovat. Milostné eskapády hlavní hrdinky jsou přesto roztomilé, úsměvné a místy i dojemné. Nicméně tuto citlivou a chvílemi vtipnou teenagerskou komedii si nejspíš užije především dívčí publikum... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak zprvu musím říct, že tenhle film rozhodně není špatný. V klidu se vyrovná americkým komediím podobného ražení a je mnohem příjemnější, lepší a sympatičtější než podobně německé ptákoviny. Děj a příběh je sice ohraný, místy divný a trapný, ale nakonec z toho celkově vyleze něco vcelku milého. Takže - dalo se to přežít. ()

Lenka0064 

všechny recenze uživatele

Již pár let neoriginální teenagerské téma o lásce a sexu, napodobenina trilogie Prci, Prci, prcičky a dokonce horší než Holky a kluci, co to chtějí taky. Film bez spádu, záběry a dialogy u kterých se chytáte za hlavu a je vám trapně za představitele, kteří nemají ani tu pěknou vizáž. Proč tedy jedna hvězdička? Viděla jsem horší a norština je místy opravdu vtipná :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V pokoji Beatrice (Kaia Foss) je na stěně nalepený plakát kapely Surferosa, která vytvořila soundtrack k filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama