foto

Hugo Ekornes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 ASTRUP - Flammen over Jølster
Hjelperytteren
2018 Můj vlastní měsíc
2017 Údolí stínů
2016 Grand Hotel
Nothing Ever Really Ends
2015 Mizející kouzelník Dirk Ohm
Muž jménem Ove
Villmark 2
2014 Gentlemen
Jedné noci v Oslu
Ta meg med!
2013 De tøffeste gutta
Tisíckrát dobrou noc
2012 Orheimové
Útěk
2011 Rozpal mě, sakra
2010 Knerten gifter seg
Limbo
Liverpoolský brankář
2009 Dívka s klapkami
Knerten
Samotář
Skrytý
2008 Detektiv Varg Veum: Nadosmrti tvůj
Rozbouřené vody
Tlouštík Rino
2007 Dům bláznů
Vydržet se ženou
Vymahač (TV film)
2006 Marie a její muži
Otravný chlap
Středoškolský profesor Pedersen
2005 Pitbull
2004 Havaj, Oslo
Panenství na obtíž
Vakuum
2003 Crazy gang na ponorce
Kámoš
Temné lesy
2002 Utopie - Nejvíc lidí žije v Číně
Všichni za jednoho
2001 Amatørene
Stopp
2000 Malý muž
1999 Absolutní přežitek
Fomlesen i kattepine

TV seriály

2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Fest på Esso Motor Hotel (E07)
Håp og svindel (E06)
další epizody (8)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (8)
2016 Nobel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Říjen (S01E07)
další epizody (7)
2010 Koselig med peis (TV seriál)

Dokumentární

2018 Per Fugelli - siste resept
2017 Marcus & Martinus
2014 Sunshine Superman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky