Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Baris (Çagatay Ulusoy) je velmi impulzivní člověk, který žije na sto procent. Když tedy jednoho dne zahlédne pohlednou dívku jménem Füsun (Leyla Lidya Tugutlu), od první minuty ví, že ji miluje. Věnuje neuvěřitelné úsilí tomu, aby tuto dívku okouzlil a získal její srdce. Celý jeho život ale začne komplikovat psychická porucha a problémy s ovládáním hněvu. Dokáže energický Baris překonat i tuto překážku a získá dívku svých snů? (xFelix)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Film je jemnejšou verziou indického filmu 3 (Moon) z roku 2012. V Indii získal film niekoľko ocenení a nominácií. Indický herec, spevák a režisér Venkatesh Prabhu Kasthuri Raja, známy ako Dhanush, naspieval titulnú pieseň filmu "Why This Kolaveri Di", ktorá zaznamenala na YouTube takmer 500 miliónov prehratí. (Danikaa)
  • Ústredná pieseň "Mutlu Sonsuz", ktorú naspieval Çagatay Ulusoy, bola niekoľko mesiacov na popredných miestach tureckých hudobných rebríčkov a zaznamenala na YouTube niekoľko desiatok miliónov prehratí. Çagatay hrá na klavír, gitaru a bicie. (Danikaa)

Reklama

Reklama