Reklama

Reklama

Shutter

  • USA Shutter: They Are Around Us (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Mladý fotograf se svou přítelkyní patrají po příčině tajemných stínů na fotografiích nafocených po tragické události. Zanedlouho zjistí, že není úniku. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

heyda 

všechny recenze uživatele

Shutter je film, který přibližně 2/3 stopáže diváka trošičku nudí, hudba ve filmu je minimální, objeví se i pár momentů, kdy na obrazovce člověk nevidí vůbec nic (a to já nesnáším) + sem tam se objeví nějaká lekačka, ale každopádně vše má ve filmu smysl, protože na řadu přichází POSLEDNÍ TŘETINA FILMU a tam se konečně začnou dít věci. Zrychlí se kamera, nabudou dialogy, přibude i hudba, atmosféra zhoustne, počet lekaček se znásobí a konec s nečekanou pointou vám vyrazí dech. Thajsko dokázalo, že v rámci hororu může vytvořit nejen dobrý snímek ba přímo výborný a díky excelentnímu závěru + s malinko přimhouřeným okem jsem se rozhodl dát 5 hvězdiček !!! Poznámka: po Shutterovi jsem viděl ještě několik jiných asijských hororů (Nenávist, Bakjwi, A tale of two sisters, Zmeškaný hovor...) a dnes můžu s klidným svědomím říci, že Shutter je nejen nejlepší, ale nad ostatními vyčnívá asi tak jako by někdo posadil Mt. Everest do Krkonoš. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý pár po rozlúčke so slobodou jedného z priateľov odchádza domov v mierne podnapitom stave. Táto noc sa im však stáva osudnou. Tragická nehoda spúšťa vlnu nevysvetliteľných javov. Slušná Thajská ducharina pri ktorej nejeden krát pocítite zimomriavky na chrbte. Avšak kvalitu s porovnávaným Japonským The Grudge nedosahuje. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o miliontouprvní variaci na duchařinu s děvčetem s "bílou tváří" jde o vynikající záležitost, která má atmosféru, dobré nápady a k tomu šikovně recykluje i ty jinde již využité. Lekačky jsou kde čekáte a přesto se leknete, atmosféra je slušná, bizarní pointa také ujde. Celkově se jedná o sympatický thajský snímek, který kazí jen to, že přeci jen podobných snímků je spousta a že zde není úplně naplno využita hudba. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný horor se skvělou atmosférou a luxusní pointou. Žádná krvavá jatka, ale duchařina plná lekaček a to se mi líbí. Pro milovníky hororů jednoznačná volba. Ty lekačky jsou famózní, některé scény meganapínavé a ten závěr vynikající. Začátek se trochu vleče, ale pak se rozjede něco tak děsivého, že vám zůstanou ústa dokořán. Asiaté opravdu duchařiny umí. Když se ke skvělé horové atmosféře připojí taky kvalitní příběh vyšperkovaný zajímavými pointami vznikne horor, který opravdu stojí za to. 90% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Velice solidní horor kruhovitého rázu, kde sice filmaři některé scény nezamýšleli vtipné, ale o to více se mi to líbilo. Hlavní postava sice vypadá jako (vypůjčím si ten termín od svého guru) thajský Johnny Depp, ale není takové neviňátko, za jaké ho považuje jeho slečna. Lekla jsem se dvakrát, ale vydatně, ona duchna totiž umí moc dobře lézt po žebříku hlavou dolů i skákat po jedoucím autě, pro mě za mě za 4*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V noci při cestě autem, po scéně na WC, mají hlavní hrdinové svítící obě světla. Ačkoliv o ně přišli při nehodě v úvodu filmu. (Michalechal)
  • Když si Tuna a Jane prohlížejí fotografie připevněné na zdi, můžete si všimnout zvětšené fotografie ducha stojícího u regálů s knihami a stoly v popředí. Jedná se o fotografii pořízenou v Knihovně Willard ve státě Indiana v USA. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama