Reklama

Reklama

Heavy Metal 2000

  • Kanada Heavy Metal 2000 (více)

Obsahy(1)

V tradici kultovniho sci-fi filmu HEAVY METAL přichází ještě drsnější pokračování s názvem HEAVY METAL 2000. Když se dostane vesmírnému pirátovi Tylerovi do rukou klíč od komnaty nesmrtelnosti, stane se z něj vraždící psychopat připravený zničit všechno a všechny kdo se mu připletou do cesty. Po jeho spustošení klidné planety Eden povstane z prachu popela mstitel aby zničil zlého Tylera, zachránil unesenou sestru a opět nabyl klíč k nesmrtelnosti. V tomto neobyčejně zajímavém a drsném filmu uslyšíte řadu známých rockových skupin. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Poněvadž jsme příznivce metalové hudby tak se mi film líbil. Nečekal jsem od toho bůhví co, ale přesto sme se docela bavil.... Od prsaté hrdinky, která měla co ukázat, až po svalnatého záporáka jehož dialogy a chování bylo perfektní

Související novinky

S Fincherem to bude metal

S Fincherem to bude metal

18.03.2008

Black? Death? Thrash? Ne, klasický Heavy Metal. Zapomeňte však na tvrdé kytarové riffy, David se nevrací k režírovaní hudebních videoklipů. Tohle vlastně nemá s muzikou vůbec nic společného. Heavy… (více)

Reklama

Reklama