foto

Arthur Holden

  • nar. 28.8.1959 (58 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lemonade
2017 Another Kind of Wedding
Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon
Sahara
matka!
2016 Barva vítězství
Dominion
Santa je pořád úchyl
2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
Stonewall
Zakázaná komnata
2014 Le règne de la beauté
Tah pěšcem
X-Men: Budoucí minulost
2013 Meetings with a Young Poet
Mrtví a neklidní
Nicky Deuce (TV film)
The Storm Within
Verše pro démony
2012 Na cestě
Sněhurka
2010 Assassin's Creed: Ascendance
Barneyho ženy
Krach
Složka: různé
2009 Bílá smrt
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Dvojnásobná vražda (TV film)
Great War, The (TV film)
Vlna zabiják (TV film)
2006 300: Bitva u Thermopyl
Indian Summer: The Oka Crisis
2005 Golfový sen
Tajemná vražda
2004 Arthur's Halloween
Dárek z lásky
Eternal
Hlava v oblacích
Jablko sváru (TV film)
Letec
2002 Jackie Gleason (TV film)
Nejhorší obavy
Opuštěná
2001 Mrtvá zóna (TV film)
Skandál v Čechách (TV film)
Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Arthurovy bezvadné Vánoce (TV film)
Balík peněz
Heavy Metal 2000
Lev ze Země Oz
Pes baskervillský (TV film)
Two Thousand and None
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
Quand je serai parti... vous vivrez encore
Sběratel kostí
Show Patty Dukeové (TV film)
1998 Lukas
Psychopat
Stíny minulosti
1997 Rabínova dcera (TV film)
1996 Pomsta jestřába
1994 Million Dollar Babies (TV film)
Mrs. Parker a začarovaný kruh
Vie d'un héros, La
1993 David Copperfield (TV film)
1992 La sarrasine
Postière, La
1991 Money
1989 Den první (TV film)
1988 Bůh žehnej dítěti (TV film)
1987 Divoká věc

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Clue (S01E16)
2015 H2O Podmořská dobrodružství (TV seriál)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
The Art of More (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Helix (TV seriál)
The Lottery (TV seriál)
2013 Nezvaný host (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Going Dutch (S01E11)
Dog Eat Dog (S01E10)
2008 Sophie (TV seriál)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2006 Bethune (TV seriál)
Business, The (TV seriál)
Rumours (TV seriál)
2005 René Lévesque (TV seriál)
2004 Fries with That (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Postcards from Buster (TV seriál)
2003 Mental Block (TV seriál)
2002 Daft Planet (TV seriál)
Kdo s koho (TV seriál)
Martin Snílek (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
2001 Co je Andy? (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
Jim Knopf (TV seriál)
Záhady slečny Mallardové (TV seriál)
1999 Misguided Angels (TV seriál)
Mona the Vampire (TV seriál)
Rotten Ralph (TV seriál)
Tommy & Oscar (TV seriál)
War of 1812 (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1993 Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Malí létající medvídci (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Quebec My Country Mon Pays
Real Detective (TV seriál)
2013 JFK: Nezvratný důkaz (TV film)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1995 Hirošima (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Interní záležitost (TV film)

TV seriály

2004 Brambory a draci (TV seriál)
1992 Scoop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace