Reklama

Reklama

Krev za krev

  • USA The Mutilator (více)

Obsahy(1)

Malý chlapec si hraje s otcovou puškou a nechtěně přitom zastřelí svou matku. Jeho otec z toho zešílí a když dospělý chlapec přijíždí po letech se svými přáteli ze střední školy strávit víkend v domě na pláži, pomstychtivý otec s hákem už na ně čeká. Amatérský slasher a první a poslední snímek režiséra, scenáristy a producenta v jedné osobě. (choze)

(více)

Recenze (28)

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela zajimává vyvraždovačka. Záčátek ,kdy kluk zastřelí mámu a jeho táta si jí odtáhne ke gauči a dává jí pít kořalku a na záda jí přípíchne papír vše nej k narozeninám.Opravdu ujeté!! Pak ko sklouzává k nudě nic se neděje skoro půl hodiny až pak se tátínek opět probere k činosti.... až na některé nelogické chování postav ,ale co by jsme od hororu čekali. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Kluk omylem sejme matku a po x letech si to s ním fotr hodlá vyřídit.... Ze začátku slibný slasher, ale bohužel, brzy to sklouzne do celkem dost velkýho nezáživna. Vrah postrádá masku (zabít toho hajzla co dělal poster), herci otřesní, nuda, natahovaný konec. Co se týče vražd tak to tak špatný nebylo, ale sral mě ten tmavý obraz. Prostě MUTILATOR jednou a nikdy víc. (stopáž hodnocené verze: 01:26:20, screeny) ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Mutilátor je slasher ve stylu osmdesátek, co se týče hudby, prostředí a ucházejících brutalitek. Problém je v tom, že je naplněn mimořádně mizernými neherci (např. nezapomenutelný tupý manekýn ze solárka, který zřejmě hodně fandí zpěvákovi Wham) a snaží se vytvořit pohodovou náladu tří mladých párů ve stylu seriálů Tak jde čas, což film převrací se všemi dalšími elementy do totální amatérské komedie. A to jsem ještě nezmínil příběh. Hlavní hrdina jako dítě omylem při čištění zbraně odpráskl matku v den narozenin otce, který z toho zábavným způsobem zešílel. Poté, co syn dospěl a stěžuje si rodičům, že ho otec bůhvíproč neměl celý život rád (proč asi, haha), jede s kamarády na otcovo přání zazimovat rodinný víkendový dům na pláži. Není moc těžké díky úvodu přijít na to, kdo je vrah a film nám to ani nevydrží dlouho tajit, takže jen přežíváte příšerné dialogy a těšíte se na další popravu s komediálně absurdním finále. Fotr je skutečně vzácný exemplář. Ano, je to jeden z horších slasherů, ale pokud máte rádi osmdesátkové gore a bavíte se u nechtěně vtipných filmů, ve chvílích nouze tímhle doslova zabijete večer. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct tuctovej 80kovej slasher s nesympatickejma postavama kterým tu smrt i přejete. Ocenit se dá různorodost vražd(nejsou jak přes kopírák). K mé větší spokojenosti jich mohlo být ale klidně víc a film mohl mít svižnější tempo. I tak ale ty 3 slabší hvězdy dám. Na to, že jde o film člověka pro něhož to byl(zatím) první a poslední film(scénář/režie). To se ale po těch  letech může změnit, protože jak jsem zjistil Buddy Cooper chystá návrat v podobě pokračování(či remaku) The Mutilator 2. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ultralevný osmdesátkový vhs odpadní průjem s troubatou "zápletkou" a vůbec žádným zvratem nebo nedejbože pointou. Prostě co a proč se to děje a kdo je toho strůjce víte zhruba od třetí minuty filmu. Postavové/herecké osazenstvo je tak akorát na vykydlení, hlavní hrdina mě štval prakticky od první vteřiny kdy se objevil v dospělé verzi. Vraždy jsou docela fajn, ale nestačí na to, aby se člověk nezasebevraždil nudou. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (2)

  • Film nešel nikdy do kin, ale byl vydán rovnou na videokazetách. (Chatterer)
  • Původní název filmu byl Fall Break. (Chatterer)

Reklama

Reklama