Reklama

Reklama

Pod horou

(seriál)
Rodinný / Thriller / Sci-Fi
Nový Zéland, 1982, 3 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Malé poklidné městečko uprostřed ničeho není zase až tak poklidné.......Pod horou /jak již napovídá název sám/ se skrývá tajemné cosi. Cosi jako světélkující sliz se plazí temnými útrobami a napadá vše,co mu přijde pod ruku. Není to však obyčejná hmota. Tato věc přišla z hvězd a nezaměňujme to s filmem Sliz od Chucka Russella, prosím. Co se děje pod horou vlastně nikdo neví,ale dvěma dětem Theovi a Rachel se chování lidí ve městě zdá čím dál podivnější......Pustí se do pátrání na vlastní pěst a poslézé získávájí podporu místního podivína.

Seriál plný fantaskna,tajemství a nevysvětlitelných úkazů je spíše pro mladší diváky. Kdo jej ale vídával na obrazovkách čt v 90.letech jako já, nedá na něj dopustit ani dnes. (Korbitch)

(více)

Recenze uživatele sator k tomuto seriálu (8)

Maar (1982) (E01) 

Dvojčata Rachel (Kirsty Wilkinson) a Theo (Lance Warren) Mathiesonovi jsou zachráněni před smrtí laskavým a mystickým cizincem. O osm let později, když navštíví Auckland, zjistí, že byli vybráni pro významný úkol proti silám zla. ()

Volcano of the Bleeding Skies (1982) (E02) 

Poznávací výlet do dominantních vulkánů Aucklandu přináší další důkazy, že dvojčata mají nebezpečný úkol. Je poručenství pana Jonese dostatečné, aby je ochránilo před zlověstným panem Wilberforcem (William Johnson) a slizkými tvory, kteří číhají v jezeře? ()

Red Force, Blue Force (1982) (E03) 

Rachel (Kirsty Wilkinson) a Theo (Lance Warren) jsou zapleteni do boje na život a na smrt mezi panem Jonesem (Roy Leywood)  a nepřítelem. ()

The Alien World Below (1982) (E04) 

Rachelin spánek naruší telepatické volání o pomoc. Hlas pana Jonese jako by se nesl mlhou z podivného Wilberforcova domu a dvojčata se mu v noci pokradmu vydávají na pomoc. ()

Weapons of the Mind (1982) (E05) 

Dvojčata Rachel (Kirsty Wilkinson) a Theo (Lance Warren) se dozvídají o tajném labyrintu mimozemšťanů a jsou ve velkém nebezpečí. ()

Any Shape, Any Form (1982) (E06) 

Rachel a Theo se od pana Jonese dozvídají o strategii, kterou musí použít, pokud má být jejich planeta zachráněna. Objeví pravdivost varování pana Jonese „Jakýkoli tvar, jakákoli forma“. ()

Assault (1982) (E07) 

Zdá se, že Wilberforcovým je vše znemožněno, protože pan Jones a dvojčata se vydávají na ostrov Rangitoto vyzbrojeni kouzelnými zbraněmi. ()

The Gift of Oblivion (1982) (E08) 

Čas se krátí, protože Rangitoto je v plamenech a karmínové barvě. Ricky je ponechán jako návnada, zatímco dvojčata a pan Jones se snaží dosáhnout svého konečného cíle, aniž by si uvědomovali, jak jsou mimozemšťané nemilosrdní. ()

Reklama

Reklama