foto

Barbara Darragh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Krajina smrti
2007 Most do země Terabithia
Ztracená relikvie (TV film)
2005 Královna řeky
2004 Druhá šance (TV film)
Not Only But Always (TV film)
2001 Odvrácená strana nebe
1996 Přízraky
1994 Hercules a Amazonky (TV film)
Hercules v podsvětí (TV film)
Herkules a Minotaurovo bludiště (TV film)
Herkules a ohnivý kruh (TV film)
Herkules a ztracené království (TV film)
Nákaza
1992 Footstep Man, The
1991 The End of the Golden Weather
1990 Likvidátor
1988 Hotel pod hvězdami
Never Say Die
1985 Came a Hot Friday
Dangerous Orphans
Shaker Run
1984 Horší než smrt

TV seriály

2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
další epizody (13)
1995 Herkules (TV seriál)
1982 Pod horou (TV seriál)

Dokumentární

2013 Beyond the Edge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace