Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký akční thriller vypráví o nejhorším dni, jaký kdy Jeremy Stanton (Dean Cain) v životě zažil. Poté, co přišel o práci a jeho rodina se topí v dluzích, se Jeremy rozhodne, že rázně změní svůj dosavadní život a přijde lehce k penězům. Aby se pomstil svému šéfovi, spřáhne se s bývalým kriminálníkem Archerem (Danny Trejo) a společně vyloupí banku. Jeremy si pečlivě naplánuje útěk a po akci zamíří do malého města uprostřed nekonečné nevadské pouště. Stačí však jedno špatné rozhodnutí a začíná nebezpečná hra, v níž se Stanton stává štvancem. Setká se ještě někdy se svou ženou a synem nebo dojde až na pokraj smrti? Film pro milovníky thrillerů natočil režisér Darren Lemke. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nápad s tim, že ten co ukradne, se ztratí je dobrej a originální, ale zpracování už bylo horší. Nudný. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný thriller, který sráží k zemi spousta předimenzovaných nesmyslů...například zločinac-stopař, který zahlédné někde v zasrané pouští Z AUTA vajgl v písku. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příjemný nízkorozpočtový film, který chytře maskuje nedostatek rozpočtu a mohl by být inspirací i pro domácí filmaře. Jasně, jsou tu věci přitažené za vlasy. Geniální stopař-záporák ví naprosto všechno, signál v poušti mají v Americe asi úplně všude a telefon hlavního hrdiny má evidentně nekonečnou baterku. Na druhé straně je to docela napínavé a ke konci příjemně ironické. Něco podobného by se dalo natočit i tady, i když chápu, že Jirka Langmajer bloudíci ve své Fabii mezi Prahou a Berounem by dvakrát věrohodně nevypadal. Určitě bych se ale na podobný film vyrobený českými tvůrci podíval raději, než na bláboly typu Máj nebo O Život, které ve výsledku vyšly určitě mnohem dráž, než na kolik by přišel film o jednom bloudícím řidiči. A mimochodem, Dean Cain jako herec příjemně překvapil. 70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som si myslel, že tento, už napohľad béčkový film, s priemerným obsadením aspoň mierne poteší. No s ubiehajúcim časom (a kilometrami) sa mi pohľad na Deana Caina totálne zunoval, pretože pozerať sa skoro hodinu a pol na priemerné výkony s podpriemerným scenárom unaví každého. Takže nech vás neočarí to celkom sľubné obsadenie, pretože Ashely je len hlas v telefóne a Dannyho tvár zbadá divák len na konci v odraze od skla a podľa hlasu v telefóne som si jeho hlasu kvôli dabingu tiež moc neužil. 45%. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Popravdě sem čekal prostou kravinu, ale dostal sem solidní porci zábavy. Cely film se furt něco děje. Neustále poznáváme hlavniho hrdinu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 24. dubna do 15. května 2004 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama