foto

Lois Hall

  • nar. 22.8.1926
    Grand Rapids, Minnesota, USA
  • zem. 21.12.2006 (80 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tajemný let
2004 Ztracen
2002 Americký Casanova
2000 60 sekund
1995 Dopis vrahovi (TV film)
1991 Znovu po smrti
1990 Where's Rodney? (TV film)
1985 Prime Risk
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1980 Zuřivost (TV film)
1975 A Woman for All Men
1954 Sedm nevěst pro sedm bratrů
1953 Here Come the Girls
1952 Carrie
Night Raiders
Texas City
The Congregation
1951 Blazing Bullets
Close to My Heart
Colorado Ambush
Cuban Fireball
Secrets of Monte Carlo
Slaughter Trail
1950 A Woman of Distinction
Frontier Outpost
Cherokee Uprising
Joe Palooka in the Squared Circle
Kill the Umpire
My Blue Heaven
Pirates of the High Seas
Rogues of Sherwood Forest
Texas Dynamo
The Petty Girl
1949 Bratři Marxové: Love Happy
Daughter of the Jungle
Duke of Chicago
Horsemen of the Sierras
Roaring Westward
The Adventures of Sir Galahad
1948 Every Girl Should Be Married
Family Honeymoon
Sadie and Sally

TV seriály

2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Temný les (S04E10)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pocity viny (S01E09)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sami doma (S04E03)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 Beulah (TV seriál)
Dick Tracy (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
One Man's Family (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace