Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Louise Henderson (Cyd Charisse) je šéfredaktorkou uznávaného módního časopisu, ale ve skutečnosti je šéfkou zlodějského gangu. Louise využívá jednu ze svých modelek Claudii (Elsa Martinelli) a fotografa Raymonda (Leslie Phillips) pro krádeže vzácných artefaktů a šperků. Policie ji podezřívá, a tak je případem pověřen tajný agent Simon Grant (Gene Barry), který se vydává za kasaře, aby se infiltroval do Louisina gangu a odcestoval s nimi do Maroka, kde hodlá vyměnit bezcennou napodobeninu arabského medailonu za pravý medailon. (HTB)

(více)

Recenze (2)

Isard 

všechny recenze uživatele

Podařený film, u kterého jsem chvilku přemýšlel, kam jej žánrově zařadit, ale ono to vlastně není podstatné. Příběh má příjemné tempo, a i když není nijak zvlášť originální, rozhodně zabaví. Ale film toho nabízí mnohem více – ryzí šedesátkový styl. Nejen, že dokonale těží exotické marocké lokace, od pouští až po přelidněnou tržnici, ale navíc tady máme skupinu stylových modelek. V tomto ohledu jsou skvělé scény focení, kde se snoubí exotika a tehdejší nádherný design. K dobru bych filmu přičetl ještě soundtrack, který zdařil skvělou atmosféru podtrhuje. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Renomovaná editorka módního časopisu Louise Henderson (Cyd Charisse) si na luxusní životní styl přilepšuje k svému bídnému platu majitelky módní agentury pašováním klenotů, k čemuž naverbovala fotografa svého magazínu a jednu špičkovou manekýnu (Elsa Martinelli). Orgány činné v trestním řízení však již pojaly jisté podezření a tak na tento gang nasadí tajného agenta Simona Granta (Gene Barry), který vyzbrojen falešnou pověstí kasaře pronikne do organizace a je přizván do další akce při níž jde o propašování vzácného drahokamu z Maroka.... Vcelku zábavná podívaná variující motivy z tajněagentských (bondovských) a kriminálních filmů. Zde je to tedy vylepšeno prostředím módní agentury plné extravagantních oděvních modelů a luzných manekýn, v jejichž pěstěných ručkách i revolver vypadá jako módní doplněk. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama