Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

3/10 Francouzka variace na nekolikrat videny scenar - parta mladych nadrzenych v nebezpeci sileneho venkova. Cele to stoji a pada na Casselovi, ktery si svou roli opravdu uziva. Jinak je to jenom opraseni motivu videnych jinde/jinak - loutky/panenky/dementni pribuzni. Zaver ma byt dle tvurcu trochu jiny, ale bohuzel se divak o nejakem pozadi/duvodu celeho toho besneni nedovi. Skoda, potencial by to i melo, ale sklouznuti do americych klische tomu dalo ranu do oka... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Najprv velká zábava a potom boj o vlastný život. Tak čo postava to troll aj Cassel tu vypadal ako 1000% vidlák, a ako ho zamaskovali, skoro som ho nespoznal, no jemu by som do auta nesadol, mal som z neho nepríjemný pocit. Nemôžem si pomôcť, ale postavy sa chovali ako čistý primitívi, naozaj ich nezmyselné chovanie som často nechápal. Na začiatku som si uvedomil, že som už dávnejšie film videl a pamätal som si aj to, že film ma ani vtedy vobec nebavil a spomenul som si dobre, lebo aj teraz to je o tom istom. Neskutočná nuda, príbeh nemá vobec logický sled a horor to nieje určite. Krv žiadna, iba troška na konci a dve vylúpnuté oči sú na horor veľmi málo a ešte nemal ani štipku napätia. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě neskutečně bavilo :) Podle hodnocení jsem čekal magořinu, což jsem taky dostal, ale nebylo to nudné ani se to nebralo vůbec vážně. Kamera, hudba super, Cassel se pěkně vyřádil a u scény na sedačce jsem měl dokonce dejá vu z nedávné pařby :D. Tyhle podivné filmy mám mnohem radši než tuctové americké horory, kde se jenom čeká na to, až někdo vybafne zpoza rohu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy mám docela v oblibě (a většinou je mi jedno, že nejsou originální), ale tohlo mi prostě vyloženě nesedlo. Vidláci jsou sice bezva, ale když je psychopatický odporný šílenec skoro nejsympatičtější postavou celého filmu, je něco špatně. Opravdu, strašnější výběr hlavních (kladných) hrdinů si snad ani nelze představit (dokud se neobjevil Vincent Cassel tak jsem dost vážně uvažoval o tom, jestli film radši nevypnu). Navíc většinu času je to dost nuda a ani závěrečná jatka (jatečka) nejsou nijak výrazně zajímavá. K šílenství mě kromě postav přiváděl rovněž hudební doprovod - něco takového když obyčejně slyším, tak utíkám do dáli. Jednoznačně zklamání a jeden z nejhorších buranských filmů, co jsem zatím viděl. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení, které je především zásluhou ve filmu krásně odpudivého, výstředního a poblázněného Josefa (V. Cassel). Již začátek filmu nám napovídá, že ve Francii něco o filmu vědí a také to umí prodat. Není to film pro každého. Trocha násilí, vzrušení, erotiky, ale hlavně ta podivná pachuť něčeho zkaženého dělá z tohodle hororu nevšední zážitek. Je to dáno kombinací prostředí diskotéky, poté změna v osamělé panství, podivné postavy, vzrušení, realistické dialogy a hlavně výběr postav se povedl. Celou dobu si říkáte, na tomhle místě bych teda nechtěl být. Vynikající hudba (hlavně na začátku na diskotéce), herecké výkony Cassela a i ostatních na špičce a i nakonec i nějaká ta menší, povedená zběsilá bitka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama