Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je to z Jižní Korey, tak jakpak by to nemělo být super??? :D Nejlepší momenty jsou ty, kdy se jeden druhému posmívají a máchají přitom ploutvičkou, plácají se, vyplazují na sebe jazyk a další podobné projevy škodolibosti:). PS: myslíte, že v té Korey tomu rozumí a nám to jen "zapomněli" přeložit, anebo je nesmyslný jazyk kdekoliv?? :D ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Absolutní modelínová klasika. Pamatuji si, jak mi rodiče každý díl nahrávali a já si to pouštěl pořád dokola. Na(ne)štěstí jeden díl mě opravdu hodně poznamenal (jestli pozitivně či negativně, to nevim) a byl to právě ten hororový díl s těma hlavama, díky nimž jsem měl častokrát zlé sny. Takže dnes bych tento díl hodnotil asi nejlépe :-), ale tenkrát jsem z toho fakt chcal. ()

Reklama

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Klasika z dětství a spoustu meme materiálu. Zajímavá animace, která má podle mě i dnes své kouzlo. Dospělým už podle mě nemá co nabídnout a teenagerům také ne. Čistě seriál pro dětské publikum, ale rád na něj vzpomínám a klidně bych si ho pustil i dnes. Za mě skvělá zábava pro děti. 8/10 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Milé, trochu zábavné, lehce výchovné. A náš syn ho samozřejmě žere. Občas už mi ten neposeda lezl i na nervy (tučňák, ne syn), jak musel pořád zlobit a vymýšlet stále nová a nová alotria. A taky ty jeho sourozenecké šarvátky se sestřičkou! Podezřívám autory, že se inspirovali mým vlastním dětstvím (i já mám mladší sestru :-). ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle večerníček mi hodně připomínal můj nejoblíbenější "Co se děje v trávě". Cool postavičky (doslova), skvělá hudba a ty úžasné zvuky! Bralo mě to jako malého, bere mě to i teď. Škoda jen, že nápaditost a zajímavost jednotlivých dílů je trochu kolísavá. Ale i beztak se tenhle večerníček silně tlačí na mou večerníčkovou Top5. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Carlo Bonomi pre seriál sám navrhol a vymyslel tzv. tučniačí jazyk pomocou retroskriptingu (filmová metóda), aby len náznakovo interpretoval skutočnú reč a bol pochopiteľný pre kohokoľvek na svete bez toho, aby stratil pointu príbehu. (Piri)
  • V prvých štyroch sériách nahovoril postavičku Pingu taliansky herec Carlo Bonomi, ktorého poznáme aj ako hlas postavičky zo seriálu La Linea (od r. 1972). (Piri)

Reklama

Reklama