Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Absolutní modelínová klasika. Pamatuji si, jak mi rodiče každý díl nahrávali a já si to pouštěl pořád dokola. Na(ne)štěstí jeden díl mě opravdu hodně poznamenal (jestli pozitivně či negativně, to nevim) a byl to právě ten hororový díl s těma hlavama, díky nimž jsem měl častokrát zlé sny. Takže dnes bych tento díl hodnotil asi nejlépe :-), ale tenkrát jsem z toho fakt chcal. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je to z Jižní Korey, tak jakpak by to nemělo být super??? :D Nejlepší momenty jsou ty, kdy se jeden druhému posmívají a máchají přitom ploutvičkou, plácají se, vyplazují na sebe jazyk a další podobné projevy škodolibosti:). PS: myslíte, že v té Korey tomu rozumí a nám to jen "zapomněli" přeložit, anebo je nesmyslný jazyk kdekoliv?? :D ()

Reklama

Mitzi 

všechny recenze uživatele

I když už jsem to viděla asi stokrát dokolečka, pořád u toho můžu vydržet :) a povídat si o tom s naším malým PINGUmaniakem. A právě proto, že jsem to viděla tolikrát, jsem přišla na to, že to není JENOM o těch úžasně vymodelovaných plastelínových tučňácích a chytrém humoru. Takhle hezky vykreslené charaktery má málokterý večerníček a ta úplně samozřejmá rovnoprávnost rodičů, to je pro vnímavé dítě super základ do života. Takže po mnoha shlédnutích měním původní 4 na plných 5*! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Geniální srandu v každém díle chystá divákům tenhle malý tučňák. Nejenom, že to je velmi neotřelé téma (kolik další produkce je situováno na Antarktidě?), ale hlavně je neuvěřitelné, kolik invence autoři do seriálu investovali. I po mnoha letech je to modelínová paráda, která snad nikdy neomrzí. 95% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Milé, trochu zábavné, lehce výchovné. A náš syn ho samozřejmě žere. Občas už mi ten neposeda lezl i na nervy (tučňák, ne syn), jak musel pořád zlobit a vymýšlet stále nová a nová alotria. A taky ty jeho sourozenecké šarvátky se sestřičkou! Podezřívám autory, že se inspirovali mým vlastním dětstvím (i já mám mladší sestru :-). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • V prvých štyroch sériách nahovoril postavičku Pingu taliansky herec Carlo Bonomi, ktorého poznáme aj ako hlas postavičky zo seriálu La Linea (od r. 1972). (Piri)
  • Carlo Bonomi pre seriál sám navrhol a vymyslel tzv. tučniačí jazyk pomocou retroskriptingu (filmová metóda), aby len náznakovo interpretoval skutočnú reč a bol pochopiteľný pre kohokoľvek na svete bez toho, aby stratil pointu príbehu. (Piri)

Reklama

Reklama