Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Udatný mladý hrdina Ding Peng se má utkat s vynikajícím bojovníkem Ron Songem, ale v předvečer souboje, kdy Ding Peng chránil život mladé ženy, mu byl ukraden svitek s jeho nejlepší technikou, létavicí. Když na druhý den přijde bojovat, je poražen svou vlastní technikou a obviněn, že byla odcizena Ron Songovi otcem Ding Penga. Po tomto obvinění utíká s hanbou do lesů, kde najde stavení a krásnou Qing Qing. Ta ho naučí bojovat neporazitelnou zbraní, tureckou šavlí. A tak se vrací zpět, aby se pomstil. Dokáže však v sobě urdžet svou lidskou povahu? Převáží čest a oddanost nad arogancí, slávou a bohatstvím? Podlehne moci turecké šavle a intrikám zrádného Ron Songa? Nepříjde nakonec o všechno, na čem mu doopravdy záleželo? (Tsukikage)

(více)

Recenze (3)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude nějaká kravina. Nakonec jsem byl příjemě překvapen, výborný děj i herci jsou suprový, i když opravdu je tam málo souboj, ale i při jejich skormném počtu všechny jsou fakt klasa. Na choreu soubojů se podílelo duo Tong Gaai a Wong Pau Gei . V tomto filmu podle mne nejde o to, aby se tam banda čínských šermířu zmaskrovala, tento film měl zřejmě poukázat na lidskou zkaženost- závist, pýcha a egoismus, taková bajka, akorát odehrávající se mezi lidmi....pro mě 4* zaslouženě...i když se to některým může zdát přepálené hodnocení, já si myslím, že toto je výborné dílo...,a le ta jedna hvězda tomu chybí ()

Reklama

ladynka 

všechny recenze uživatele

Full Moon Scimitar - povedená wuxia s tak typickou přízračnou atmosférou pro Ch.Y. a i na naivni Hongkong idiotsky se chovajícím hlavním hrdinou. Death Duel a Sentimental Swordsman - to byla jiná liga. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama