Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O splněném snu. A o závrati - při letu vzhůru ... s raketovým pohonem ... v rytmu rocku - když držíte dlaň na jeho srdci. Jak je ... tam nahoře ? A co zemská tíže ... co všichni ti, kdož zůstali dole ? Stojí alespoň za vzpomínku ? Opojný příběh, který vás s chápavým a jen maličko ironickým úsměvem provede světem showbusinessu - a jednou etapou ... jednoho života. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení. nečekal jsem nic a dostal nášup v podobě odlehčené metalové atmosféry osmdesátkového ražení. Mark Wahlberg příjemně překvapil a evidentně si svojí roli užívá. Pokud jen trochu máte rádi heavy-metal a při pohledu na ofiny a namalované chlapce v těsných kožených oblečcích z 80-tek máte na rtech lehký úsměv, film je přesně pro Vás. Příběhová linka je jednoduchá a předvídatelná, ale to vůbec nevadí. Moc příjemná oddychovka s nadhledem. I love metal i am Devil.....75% ()

Reklama

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Děsně pohodovej film s děsně pohodovou hudbou. Mark Wahlberg odehrál svou roli skvěle a zrovna teď mě nenapadá nikdo, kdo by se do ní hodil víc než on. Jsem rád, že je ve filmu více té dramatické stránky, než té komediální a tím pádem je tato verze filmu lepší, než ta z roku 2008. Jennifer Aniston má ve filmu docela dost prostoru a to je jedině dobře, protože ona je naprosto skvělá. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to do té doby, než se stal Chris Cole členem skupiny Steel Dragon, takže asi čtyřicet minut. Sice je to naivní pohádka, ale proč ne. Ovšem poté už je to jedno velký klišé, prokládané rockovu až metalovou klasikou. Závěr je přeslazenej a srandovní. Bohužel nechtěně srandovní. Z herců stojí za zmínku jen Timothy Spall, ostatní nestojej za řeč. Třetí hvězdička za muziku a přitažlivé prostředí světa metalu. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější hudební film (tím nemyslím muzikál!).. Rock & Metal mám v krvi, což znamená první hvězdu. Druhá hvězda je za pohodovou atmosféru a upřímnost. Drogy a metal? Jistě! Věrnost? Ni náhodou! Tohle není pohádka o americkém snu, i když to tak na první pohled vypadá.. Třetí hvězda za obsazení - Mark Wahlberk se snaží, co může a vytváří tak jeden z nejpřesvědčivějších výkonů, Jennifer Aniston je tu překrásná a na kytaru tu hraje (a píva chlastá rovnou po dvou) sám král kytary (a flažolet především!) Zakk Wylde.. No a čtvrtá hvězda je za konec v podobě dospění a Colorful a romantiky.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Scény z koncertů Steel Dragon se natáčely na skutečném festivalu. Když Mark Wahlberg spadnul během koncertu ze schodů poprvé, publikum, které nevědělo, že to do filmu patří, ztuhlo hrůzou a na stadionu zavládlo hrobové ticho. Poté, co se scéna několikrát opakovala, diváci pochopili, že to není doopravdy a přestali si toho všímat. (liquido26)
  • V hale Cuddyho rezidence je možno vidět vystavěný kostým, který silně připomíná jeden z Halfordových kostýmů. (liquido26)
  • Film se odehrává v roce 1985, ale několik písní, které Steel Dragon hrají nebo ve filmu zazní, bylo natočeno až později. (liquido26)

Reklama

Reklama