foto

Michael Shamus Wiles

  • nar. 27.10.1955 (62 let)
    Everett, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eat Me
2017 Death Note
Lake Alice
2016 Let Me Make You a Martyr
2015 Loaded
2013 The Slaughter
Zachraňte Lincolna
2012 K-11
The Lords of Salem
Ticket Out
2010 Errand_boy
2009 Hydra (TV film)
Otis E.
Waiting for Jevetta
2008 Ball Don't Lie
2007 Chechták
Dračí války
Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
Generace GEN
The Attackmen
Transformers
2006 Special
Umění musí bolet
2005 Detektiv (TV film)
Márnice
Neo Ned
2004 Able Edwards
2003 Horká půda (TV film)
Rodinné tajemství (TV film)
2002 Noc vlka (TV film)
Temný stín nad L.A.
2001 A.I. Umělá inteligence
Pearl Harbor
Rocker
Theory of the Leisure Class, The
2000 Důvod zabíjet
Hele vole, kde mám káru?
Hellraiser: Inferno
1999 Blázniví únosci
Klub rváčů
Magnolia
1998 Akta X - Film
Anděl smrti
Hranice zoufalství
Ted
Vyjednavač
1997 Lost Highway
Spiknutí
Supertajná zbraň
1996 Intimní detaily
Paper Dragons
Společenství spravedlných
Sticks and Stones
1994 Death Riders
Vládci loutek
Špatná pověst (TV film)
1993 Marked for Murder (TV film)
Nebezpečné vyšetřování
Puppet Master 4
Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 Eddie Presley
Invaze do soukromí
Trancers III
1990 Across Five Aprils
Kožená tvář III
1989 Cole Justice
1988 Půlnoční vampír
Rented Lips
1987 Nebezpečná zóna
1986 Terror at Tenkiller
1982 Divided We Fall

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
Dům u jezera (S02E04)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
2014 Killer Women (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
The Separation of Crows (S07E08)
Playing with Monsters (S07E03)
Toil and Till (S07E02)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Damn the Torpedoes (E11)
Zákon gangu (TV seriál)
Salvage (S06E06)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Madrigal (S05E02)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Cottonmouth (S02E05)
Perníkový táta (TV seriál)
Ztráta tváře (S04E13)
Hermanos (S04E08)
Problémovej pes (S04E07)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Vidím tě (S03E08)
Osudová minuta (S03E07)
Západ slunce (S03E06)
další epizody (4)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Ztratné (S02E05)
Bodnutí mrtvé včely (S02E03)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Převzetí moci (S01E04)
Na doživotí (TV seriál)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
Firma na zázraky (S02E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Poškozený (S03E14)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Blood Relation (S03E04)
Night Stalker (TV seriál)
Into Night (E08)
2005 Inside, The (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Pomsta (S02E16)
Pohotovost (TV seriál)
Neštěstí (S12E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Minimální ostraha (S01E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stín minulosti (S03E23)
2002 American Dreams (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Prázdnota (S07E14)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Jako přátelé (S07E15)
1999 Angel (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Konec (S05E20)
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Zkažená voda (S01E07)
Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tales of the American

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace