Reklama

Reklama

Ninja Terminator

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Soška "zlatý nindža" dáva svojmu vlastníkovi obrovskú moc. A vlastní ju zločinecký nindža syndikát. Traja nindžovia sa však vzbúria, sošku ukradnú a každý z nich si zoberie jeden z jej troch dielov. "Zlatý nindža" je tak dočasne ukrytý v bezpečí. Čoskoro však syndikát zistí, kto sošku ukradol a samozrejme ju za každú cenu bude chcieť získať späť. (kitano)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Afroameričan ninja s knírem a blonďák ninja s knírem a asiat s knírem a dámskou blonďatou parukou a asiat chodící po Hong Kongu, kterého všude napadnou (i když se zeptá jenom na cestu) a on je seřeže... Ninjové mezi sebou bojují katanami se zabudovanými plynovými komorami nebo plamenometem a oslňují se zrcátky a jako komunikaci mezi sebou používají videokazety, se kterými jim u dveří zaklepe dětský robůtek! Stoprocentní příspěvek do ninjaexploitation subžánru. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Excelentní Quintův komentář nepotřebuje nijak rozvádět, vystihl to naprosto přesně. Snad je že já jsem viděl širokoúhlou verzi, takže jsem byl ochuzen o opižlané letterbox scény. Frajer co mlátí lidi na ulici a občas rozkope nějakého toho hyundaie je nejlepší, ale boss se žlutou parukou a jeho poštovní robůtek tomu dodává glanc. No a samozřejmě telefon s Garfieldem. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ako začiatok a koniec, kde boli naozaj ninjovia, bol super. Boje, choreografie na meče plus klasické ninjovské techniky ako zmiznutie v dyme či používanie hviezdic, boli skvelé a na plno som i ich užíval. Keby bol takto ponímaný celý film dal by som určite vyššie hodnotenie. Ale s celého tohoto to bolo asi takých 15-20 minút. Medzi začiatkom a koncom akoby nastal úplne iný príbeh bez ninjov. Ono aj tie tradičné boje na päste boli nesmierne kvalitné, problém bol iba vtom, že to celé bolo zabalené do tak nepodareného príbehu a scenára ktorý nedával nejako zmysel a strácal som sa v ňom každou minútou čoraz viac, že sa nato vyslovene nedalo pozerať.Ako divák som netušil prečo sa niektoré udalosti odohrávajú, nemal som potuchy kto je kladná a kto je záporná postava, kto s kým spolupracuje a tak... Nakoniec sa ako tak zocelí pohľad na dej ale to ma už vtedy nezaujímalo a ako vidím nie som sám... ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Beckova ninja lahodka. Aj ked dej sice obcas vobec nedava zmysel dolezite je, ze akcia vyplnuje vacsinu casu z celkovej minutaze. Boje sice neobvplyvaju ktovie akou choreografiou, ale natocene su svizne a hrdinovia su spravni frajeri :) Samotny zaverecny suboj je uz ine kaficko. Traja ninjovia (cerveny, cierny, a "maskacovy":)), hviezdice, dymove granaty, telportovanie z miesta na miesto a riadny suboj katana na katanu. Jednoducho presne to co som ako decko hltal s kamaratom na osuchanych VHS. Pre fanusikov ninja-filmov povinnost. (6/10) ()

Chizkiyahu 

všechny recenze uživatele

Od Godfrey Ho, tvůrce hitových filmů jako jsou Ninja: American Warrior, Ninja Avengers, Ninja Death Squad, Ninja in Action, Ninja Kill, Ninja Phantom Heroes, The Ninja Showdown, Ninja: Silent Assassin, Zombie vs. Ninja, Bionic Ninja, Diamond Ninja Force, Challenge of the Ninja, Ninja Destroyer, Ninja Dragon, Ninja exterminator, Ninja Fantasy, Ninja Squad, Ninja the Protector, Ninja Chapion, Ninja Masters of death a další... přichází... NINJA TERMINATOR , dokumentární moustachespoitation film, kde se divák dozví, co s člověkem udělá knírek a akvizice telefonu s Garfieldem. Film je vkusně doplněn scénami zaměřujícími se na život člověka, který chodí po ulici a mlátí lidi, kterým krade věci čímž nasere další lidi které pak musí zmlátit, než nasere dost lidí na to aby mohl mlátit Japonce s ženskou blonďatou parukou. Člověk je mimo dějovou linku poučen o autentických zbraních ninjů dávného Japonska a jejich tajnými technikami. Nejvíce mě zaujala plamenomet-katana, vůči které dávní válečníci užívali osvědčený hasicí přístroj-katanu. Stane se knír Supreme Ninjou, nebo jeho plány zmaří živí krabi, kteří utekli jeho manželce když mu je připravovala k večeři? Dozvíte se v... NINJA TERMINATOR! ()

Reklama

Reklama