Reklama

Reklama

Nightwish: From Wishes to Eternity

(koncert)

Obsahy(1)

DVD vyšlo roku 2001, ale koncert, který je hlavní součástí celého DVD, byl odehrán 29. prosince roku 2000 ve finském městě Tampere. Kromě koncertu From Wishes To Eternity obsahuje také interview s Tarjou a Tuomasem (s každým zvlášť), videoklipy k písním The Carpenter, Sleeping Sun, The Kinslayer a Walking In The Air, fotogalerii a přehled dosavadní diskografie.

Tracklist:
1) The Kinslayer
2) She Is My Sin
3) Deep Silent Complete
4) The Pharaoh Sails To Orion
5) Come Cover Me
6) Wanderlust
7) Instrumental (Crimson Tide/Deep Blue Sea)
8) Swanheart
9) Elvenpath
10) FantasMic Part 3
11) Dead Boy’s Poem
12) Sacrament Of Wilderness
13) Walking In The Air
14) Beauty And The Beast
15) Wishmaster (bublajsa)

(více)

Diskuze

KukinoBH

KukinoBH (hodnocení, recenze)

Porovnávat Metallicu a Nightwish je jak porovnávat papriku a jablko - oboje je to jedlé, ale úplně jiný druh plodu... Jinak v Metallice zpíva James, ne Kirk. A z vlastní zkušenosti vím, že Metallica i Nightwish umí spravit velkou show na pódiu. Jsou to dva různé styly hudby... 

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Zda jde kapele Nightwish o peníze nebo o publikum, vědí jen pouze oni. Hodně lidí si plete pojmy jako komerční úspěch ( vydělávat ) a komerční záměr ( hrát pro peníze ). Každopádně s Tarjou udělali tu nejlepší hudbu a pokud si seženete překlady skladeb, vemte jed na to, že vás zaujmou. Jejich hudba není jen bezduchý plácání slov. Tuomas má dokonalou představivost. A to je talent, který si penězi nevypěstujete a nekoupíte. Tuomas je člověk, který si dovede v hlavě představit celý orchestr a tímto způsobem skládá hudbu. K tomu jejich živá vystou pení mají svoje osobité kouzlo. A kde je tolika lidmi opěvovaná Metallica ? Kirk má slabý hlas, zpívá potichu a často falešně. Ale ne albech je za boha a kdekdo o něm řekne, že je to klasika. Nesouhlasím. Nightwish jsou klasika. Vsadím se, že tady možná ani nikdo z vás neví, jak vznikla šlichta jménem - Metallica-Nothing else nothers.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

HugoMovieM

HugoMovieM (hodnocení, recenze)

No pan Cival je evidentě hudební hluchoň-tipuju ho na disco trisko:) Takový lidi by sem neměli psát. Zdravím

Grellenort

Grellenort (hodnocení, recenze)

Verbst: tomuhle se skutečně gothic rock neříká :-D

Civa
l: každý má právo na svůj názor, nicméně pokud by každý kdo chce hudbou vydělat peníze měl takový skladatelský potenciál jako Mr. Holopainen, pak bych se modlil, aby toho kalkulu bylo na světě víc.

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

jc, vojcl: Debatovat o mym nazoru nema smysl, pac ja ho nezmenim a vy jakbysmet (navic se o to asi nesnazime, ani jeden). Na jednu stranu maj Nightwish sirokou posluchacskou zakladnu a oddane fanousky, na tu druhou zatvrzele odpurce, kteri za jejich hudbou vidi jen trapny kalkul. Par lidi mi napsalo, ze jsem to napsal pekne, vetsina v tomhle profilu se mnou ale samozrejme nebude razantne souhlasit. Maj na to ctene pravo... mne se proste jen u Nightwish navaluje, a tak jsem chtel narusit chvalozpevny kanon. :-)

Gardenboy

Gardenboy (hodnocení, recenze)

Vedel by som menovat skladby, ktore im moc nevysli, ale naco ... ovela viac maju tych kvalitnych....Ever dream, Wishmaster, Nemo, Crownless, Elvenpath, Death boys poem, Kingslayer, she is my sin ... a dalsie a dalsie

Terter

Terter (hodnocení, recenze)

=jc=: To bych neřešil. Někdo (jmenovitě Cival:-) se jenom dělá zajímavým, protože napsat, že se mu to prostě nelíbí, by se moc neujalo, takže se radši bude ohánět kýčem na všechny strany.

=jc=

=jc= (hodnocení, recenze)

nerozumiem ako moze niekto na nightwis napisat "kycovity humus".....omg.... Neexistuje kapela s rovnakou atmosferou.... moja srdcovka a vzdy bude..... KRASNE

Reklama

Reklama