Reklama

Reklama

Nightwish: From Wishes to Eternity

(koncert)

Obsahy(1)

DVD vyšlo roku 2001, ale koncert, který je hlavní součástí celého DVD, byl odehrán 29. prosince roku 2000 ve finském městě Tampere. Kromě koncertu From Wishes To Eternity obsahuje také interview s Tarjou a Tuomasem (s každým zvlášť), videoklipy k písním The Carpenter, Sleeping Sun, The Kinslayer a Walking In The Air, fotogalerii a přehled dosavadní diskografie.

Tracklist:
1) The Kinslayer
2) She Is My Sin
3) Deep Silent Complete
4) The Pharaoh Sails To Orion
5) Come Cover Me
6) Wanderlust
7) Instrumental (Crimson Tide/Deep Blue Sea)
8) Swanheart
9) Elvenpath
10) FantasMic Part 3
11) Dead Boy’s Poem
12) Sacrament Of Wilderness
13) Walking In The Air
14) Beauty And The Beast
15) Wishmaster (bublajsa)

(více)

Recenze (40)

Sancty 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvých koncertov zachytených na kamery, ktorý som mal možnosť zhliadnuť. Je to pár rokov dozadu a hudobne som už niekde inde, ale pokiaľ ma pamäť neklame, ide o celkom vydarenú show. Pravdupovediac, jediné čo sa mi zreteľne vynára zo zahmlených spomienok je sedmička vodky položená na stole, ktorú sme mali možnosť s kamarátom pokoriť a ťažká cesta domov trvajúca viac ako by som si prial. Ale to sem už nepatrí. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Boli časy, keď som bol do Nightwish-u blázon, a žral som ich každý tón. Avšak po odchode Tarjie môj ošial tak isto upadol. No napriek tomu si tieto "staré" veci nehorázne užívam, či už z reproduktorov ako audio, alebo ako koncert na svojej obrazovke. Všeobecne názory na koncerty, ako aj hodbu, ako aj filmy sú každého subjektívny názor. Netreba sa preto čudovať, že spojenie operného spevu a symphonic-metalu niekomu nevonia. ()

Reklama

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je celkem prosté, líbí se mi Nightwish, kouknu se na DVD a dám 5*. Nechápu však ty masochisty, co utrátí poměrně dost peněz za DVD, aby si pak mohli pustit něco, co absolutně nesnáší, vydrží u toho přes hodinu a to vše jenom proto aby s pocitem zadostiučinění mohli dát odpad, tomu vážně nerozumím. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

From Wishes to Eternity je pro mne nejlepe zaznamenaným koncertem Nightwish, při kterém si Tarja Turunen se svým hlasem pluje v nadpozemských výšinách, daleko pod ní se z otevřeného pekelného poklopu rozléhá řinčení kytar, což obyčejný hudbu milující smrtelník, za nějž se hrdě považuji, může vnímat jako dokonalé souznění odvrácených stran lidské duše. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Go, Nightwish, Go! Jen taková polořečnická otázka (kde jinde než u jediného Nightwisháckého DVD na CSFD) - jak se může někdo vytáčet nad tím, že se někdo jiný chová jako primadona, když bez hlasu toho někoho byste byli nikdo a nic? Uvidíme jestli se najde někdo, kdo se Tarje vyrovná. Do té doby si hodlám užívat to, co Nightwishi vytvořili. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama