Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"To jsou žaludeční šťávy rudých červů. Prožerou všechno." Jen ne tu skleničku, ve které je přenáší :-). To, co tvůrci předešlého dílu nedokázali s jistě mnohem větším rozpočtem, dokázali tvůrci tohoto za pár kaček. Sice jde o kýčovitou snůšku nejtuctovějších fantasy keců, pindů a žvástů, ale alespoň to dokázali protknout mnohem zajímavějším příběhem, než předchozí díl. Digitální triky jsou až tragické, ale je to prostě lepší než jednička. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Tak je to asi o něco málo méně blbé než jednička, ale vcelku to drží její standard. O něco málo lepší efekty, o něco málo přijatelnější herecké výkony a pár lepších nápadů, ale tím to vcelku hasne. Několik ucházejících obrázků s jinak příšerně udělanými draky. Pokud bychom se rozhodli to brát skutečně jako moderně pojatou pohádku, tak to asi bude jen prostě horší pohádka, ale pokud to zařadíme do žánru fantasy (což rozhodně není to samé), kam se samozřejmě hra Dračí doupě řadí, tak to je prostě příšerné. Snad každý, komu je fantasy žánr blízký, byl alespoň částečně odkojen touto hrou (další část bývá zpravidla četba Tolkiena) a při pohledu na toto pojetí světa jmenované hry se mu musí chtít vraždit. Je to prostě hrůza a totální nepochopení, jinak to říct nejde. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt mile prekvapilo. Samozrejme clovek musi prekousnout par veci. Misty to pusobi dost lacine, triky az na par vyjimek jsou dost hrozny a herci se pohybujou od spatnejch po prumerny, pricemz naky charisma nepobral ani jeden. Ale kdyz clovek prekousne tuhle lacinost, tak se bude vyborne bavit. Pribeh je naprosto dokonalej, presne jak vystrizenej z rpg a podobne, parta hrdinu, kde nesmi chybet bojovnik a carodej, zlej kouzelnik, hromada kouzel, draci, mocny artefakty, pasti, za nepratele spousta potvor. Akorat obcas mi prislo, ze je nejaka postava malo vyuzita, treba ultra borec knez toho moc nepredvede. Ale celkove jsem se skvele bavil. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tohle je pravý opak Pána prstenů a bohužel to platí pro všechny tři díly, které zde hodnotím stejně. Děj je natahované „nic“, které by mohlo vyplnit „něco“, co by mělo hlavu a patu. Vždyť fantasy je tak bohaté téma, kde si člověk může vymyslet přeci cokoliv! Přesto se autoři rozhodnou, že film přeplácají bláboly, které nikoho nezajímají, obsadí film nudnými postavami, které ze sebe dělají hogo-fogo a tomu všemu nasadí korunu v podání toho, že si hrají na něco, co je epické (a zatraceně, že mne štve, že se dneska tímto slovem tolik plýtvá!). Jednu hvězdu dávám snad za téma a občasně podařenou digitální technologii. Evropský rozpočet ubohost nijak neomlouvá, podívejme se třeba na Zaklínače, ten si taky musel poradit s financemi, a jak to vcelku bravurně zvládl. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Damodar jeden ze záporáků jedničky nějak přežil probodnutí mečem a pád z budovy a chodí si po světě. Najde nějakou kouli a chce se pomstít Ishmiru  tak, že ovládne přes ni draka a bude po něm chtít , aby Ishmir zničil.  Z Ishmiru ho jde zastavit 5 lidí 3 kouzelníci a 2  bojovníci na více nebyl rozpočet. Je to levné a působí to televizně a kdejaký díl seriálové Herkulesa nebo Xeny je zážitnější. Navíc pokud čekáte nějaké bitvy tak Vás film zklame je tam jeden boj s nějakými bandity jeden s nějakými draky a bitva  u Damodara co je levná a on tam jen stojí a čumí na ně na koni je ještě bitva s tím drakem , ale ta nemá moc čím zaujmout . 40 procent za tu blondýnu, barbarku a tu elfku/kouzelnici nebo co to bylo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama