Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

corbeau 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první čtvrt hodiny jsem měl pocit, že to bude ještě větší hovadina než jednička. Postupně se ale ukázalo, že tomu tak není a ve výsledku působí D&D 2 vedle svého předchůdce jako Rolls-Royce vedle trakaře. Jasně, jedná se stále o typické "béčko", zápletka je klišovitá, scénář primitivní a režijně je to místy dost odfláknuté, ale je zde vidět velký posun vpřed - ani jeden hlavní hrdina není vyloženě nesympatický, efekty jsou, na to jak směšnou částku tenhle film stál, obstojné, a hlavně mám konečně dojem, že autor zná hru D&D. Konec ale vyšuměl do prázdna a i jiné nedorazy mi brání sáhnout po vyšším hodnocení. Snad příště... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt mile prekvapilo. Samozrejme clovek musi prekousnout par veci. Misty to pusobi dost lacine, triky az na par vyjimek jsou dost hrozny a herci se pohybujou od spatnejch po prumerny, pricemz naky charisma nepobral ani jeden. Ale kdyz clovek prekousne tuhle lacinost, tak se bude vyborne bavit. Pribeh je naprosto dokonalej, presne jak vystrizenej z rpg a podobne, parta hrdinu, kde nesmi chybet bojovnik a carodej, zlej kouzelnik, hromada kouzel, draci, mocny artefakty, pasti, za nepratele spousta potvor. Akorat obcas mi prislo, ze je nejaka postava malo vyuzita, treba ultra borec knez toho moc nepredvede. Ale celkove jsem se skvele bavil. ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Ked som sa chystal pozriet tento film,dufal som ze to bude lepsie ako jednotka(ale moc som tomu neveril ked som si precital ze je to televizna produkcia),ktora vo mne zanechala dost rozpacite pocity.Musim povedat ze je to pre mna jedno z najvacsich prekvapeni roka(druhe je fakt slaby ring 2..ale to je o inom)4 hviezdy si tento pocin urcite zasluzi. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"To jsou žaludeční šťávy rudých červů. Prožerou všechno." Jen ne tu skleničku, ve které je přenáší :-). To, co tvůrci předešlého dílu nedokázali s jistě mnohem větším rozpočtem, dokázali tvůrci tohoto za pár kaček. Sice jde o kýčovitou snůšku nejtuctovějších fantasy keců, pindů a žvástů, ale alespoň to dokázali protknout mnohem zajímavějším příběhem, než předchozí díl. Digitální triky jsou až tragické, ale je to prostě lepší než jednička. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než první díl. Výtky v podstatě podobné - vypadá to spíše jako televizní film (ať již jde o efekty, kameru, rekvizity či herce), ale je zde určitý pokrok. Nezaujatý divák si film asi moc neužije, fandové D&D na tom již budou lépe, ostatní RPGečkaři se u toho budou spíše posmívat pravidlovému škatulkování a klasické epic fantasy naivitě o záchraně světa. Nedá se to brát moc vážně, ale vyloženě jsem se u toho nenudil, uběhlo to rychle a film svou úlohu splnil. 3* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama