Reklama

Reklama

The King

  • Velká Británie The King
Trailer

Obsahy(1)

Mladík jménem Elvis, který byl nedávno propuštěn z námořnictva, našel svého biologického otce, kterého doposud neznal. Otec ale nově nalezeného syna nechce znát. Elvis tedy svede jeho dceru, která s ním i následně otěhotní. (ČSFD)

Recenze (4)

Ant 

všechny recenze uživatele

Film s velmi zajímavým příběhem a občas i napjatou atmosférou, který ale bohužel ztroskotává na neprokreslenosti hlavní postavy a její dosti nelogickém jednání, pro které se nám nedostane žádného odůvodnění. Je třeba ale pochválit herecké výkony všech zůčastněných. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Prijezd Elvise (Gael Garcia Bernal) do texaskeho mestecka ma prosty ucel: vypatrat sveho otce. Kdyz ho nachazi, jeho nova rodina citajic nevlastni sestru a bratra je nablizku, tim padem otec da mladikovi vizitku a vysvetleni, ze si promluvi, az mu zavola. To nikdy neudela a misto toho zacne svadet nevlastni sestru, ktera se do nej zblazni nevedomka jeho pribuzenstvi a dokonce prenese pres srdce otehotneni i zavrazdeni jejiho bratra. Nasledujici sled udalosti je z meho osobniho pohledu mnohdy nelogicky a nebyl jsem schopen vypozorovat duvody pocinani hlavniho hrdiny a otevreny konec s ktereho si divak muze domyslet, cokoliv se mu hodi, mi jednoduse nesedl. Tez poslani, ktere nam chtel reziser a scenarista dorucit je mi nejasne. Na zaver chci poznamenat, ze postavy toho moc nenamluvi a film neni urcen pro masy, ale jen pro urcitou skupiny, ktere se pokusi nalezt neco, co mne se nepodarilo. 40% ()

Reklama

Reklama