Reklama

Reklama

Vteřiny před katastrofou

(seriál)
  • Velká Británie Seconds from Disaster (více)

Série(6) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Seriál na základě svědectví lidí a výsledků vyšetřování podrobně sekundu po sekundě pomocí počítačové animace mapuje nejznámější přírodní katastrofy i neštěstí způsobená lidskou chybou. Velice zajímavým a dramatickým způsobem dokumentuje sled událostí až do katastrofy, ať už jde o zemětřesení, výbuch sopky nebo vykolejení vlaku, požár v tunelu, potopení lodi nebo výbuch atomové elektrárny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (2)

Havárie letadla v Queensu (2006) (S03E03) 

Důvod nehody : chyba pilota, který prudce výšlapnul směrovku do obou směrů a tím jí utrnul... 😢 Bohužel další chyba pilota a nesmyslných školení.. Njn to je tak když někdo přežene školící simulace na simulátoru... 😎😀 ()

Smrt ve vzduchu (2011) (S04E05) 

Trosky jsou na ploše 350km2 to je síla teda :/ Záložní systém pro telefon nefungoval již řadu měsíců. :/ Navíc i radar byl v záložním systému :/ Kurňa to mají ve Švýcarsku takový bordel... :// Chudáci neměli šanci, holt nešťastná souhra náhod a souvislostí, které na sebe navazují... JJ to je tak když je někdo ve špatnou dobu na špatném místě... Ten závěr a tresty teda nic moc za tolik mrtvých, ale alespoň rozhodnutí bylo smysluplné...  Zde je film natočený o této katastrofě: https://www.csfd.cz/film/54765-cesta-bez-navratu/recenze/ . ()

Reklama

Reklama