Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam s Deanem se dostanou do domu, kde jsou jen mrtvá těla a krev. Při prohledání domu najdou i počítač, na kterém je napsáno „Přehraj mě“. Bratři video přehrají. Na videu jsou zachyceni 3 lidé – Brian, Michael a Kate, kteří se rádi nahrávají. Když se všichni dozví o smrti studenta z jejich školy, rozhodnou se sami zapátrat po tom, co studenta zabilo. Když se Michael dostane do lesa, je stejným stvořením pokousán. Dostane se k němu Brian, který mu pomůže. Později se u Michaela projeví superschopnosti a také vlkodlačí tesáky. Brian Michaelovi závidí jeho schopnosti a čím dál víc se snaží přijít na to, proč získal své schopnosti. Na videu, které Michael osudnou noc natočil, najde odpověď. Brian se to proto vydává celé ukončit – jednou pro vždy, ale neví co tím způsobí. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In a world where nothing is what it seems one brave, shockingly handsome, virile young man and his faithful, learning-disabled, robotic manservant must battle through waves of cybernetic asshats in order to sexually liberate the women of..." ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pri konfrontácii so svojim profesorom Brian hovorí: „Som unavený z toho, že som Piggy, chcem byť Ralph.“ Toto je odkaz na knihu "Lord of the Flies". (Pat.Ko)
  • Pieseň, ktorá hrá na začiatku, má názov „What’s the Matter“ od Miloa Greena. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama