foto

Brandon W. Jones

  • nar. 7.5.1988 (32 let)
    Greensboro, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Boy Eats Girl: A Zombie Love Story
2016 Beznadějný romantik (TV film)
Courting Des Moines
Krůček ke štěstí (TV film)
Monolith
2014 Cabot College (TV film)
Hello, My Name Is Frank
2013 Killer Reality (TV film)
2011 Born to Race

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Top Dog/Underdog (E08)
Where Do We Go From Here? (E07)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy potkává celebritu! (S02E11)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Pseudoproblém se závislostí (S10E03)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy se líbá s chlapcem! (S01E05)
The Fosters (TV seriál)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Prolhané krásky (TV seriál) - herec, a.z.
FrAmed (S06E08) - a.z.
Songs of Experience (S06E03)
Songs of Innocence (S06E02)
další epizody (9)
2014 The Fosters (TV seriál)
Leaky Faucets (S02E09)
Truth Be Told (S02E05)
Prolhané krásky (TV seriál)
Vyhozený z jízdy (S05E04)
Kousnout se do jazyka (S04E17)
Průměrňákovi (TV seriál)
Cena (S05E14)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
The Fallout (S01E07)
Saturday (S01E06)
Prolhané krásky (TV seriál)
Co bude s tou zoufalkou (S03E19)
Posedlost Monou (S03E15)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Getaway (E09)
Šestej smysl (TV seriál)
Bullets (E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Bitten (S08E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojička (S13E06)
Karma (S13E01)
Trendy, trendy, trendíčky (S12E17)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Dance Amongst Daggers (S01E04)
Anatomie lži (TV seriál)
Vražedný program (S03E13)
Ztracené dítě (S03E12)
Věřte, nevěřte (S03E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Food for Thought (S07E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otřes z mozku (S12E07)
2010 First Day (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky