foto

Brandon W. Jones

  • nar. 7.5.1988 (29 let)
    Greensboro, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Advance & Retreat (TV film)
Courting Des Moines
Hopeless, Romantic (TV film)
Monolith
2014 Cabot College (TV film)
Hello, My Name Is Frank
2013 Killer Reality (TV film)
2011 Born to Race

TV seriály

2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Dependence Transcendence (S10E03)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Songs of Experience (S06E03)
Welcome to the Dollhouse (S05E25)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Thrown from the Ride (S05E04)
2013 The Fosters (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bitten (S08E04)
2011 Záměna (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 First Day (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace