Reklama

Reklama

Jazmin Biltmoreová je hodně, ale hodně silná mladá žena. S kamarádkou Stacey, která je jen o něco málo štíhlejší, prodávají v obchodním domě oděvy. Jazmin se o módu velice zajímá a sama vytvořila kolekci pro silné dámy, jenže její nadřízený Ramon nechce dovolit, aby ji ukázala nákupčímu. Jazmin, které se vždy děti pro její tloušťku smály, se naučila bránit díky tomu, že je silnější než ostatní „vyzuny“. K těm patří i její sestřenice Mia, kterou jako dítě nenáviděla, ale teď jsou přítelkyně. A právě Jazmin, Stacey a Mia vyrazí do luxusního lázeňského střediska na krátký pobyt, který Jazmin vyhrála jakožto věrná konzumentka pilulek Metabo Pill. Nejnadšenější je Mia, která se ihned po příjezdu vysvlékne do plavek a pospíchá k bazénu. Jazmin a Stacey se tam příliš nehrnou: jejich těla se v plavkách vyjímají mnohem hůř. Když se pak – oblečené – vypraví za Miou, ta jim ukáže nádherného muže s dokonalou postavou, který právě plave v bazénu. Když vystoupí ven, všem kolem se zatají dech. A jde přímo k nim! Mia se už těší, jak se s ním seznámí, brzy se ale ukáže, že doktor Tunde Jonathan, který je v lázních na lékařském kongresu, se touží seznámit – s Jazmin. V jeho zemi jsou totiž buclaté ženy mnohem ceněnější než ty „hubené“. Jazmin nevěří svým očím, Mia je očividně zklamaná, a to přestože Tunde přivede své dva kamarády. Ten, který vyjde na ni, ale není nadšený představou, že bude na nigerijském charitativním večírku, kam lékaři dívky pozvou, tančit s tím „párátkem“. Jazmin je v sedmém nebi. Jako kdyby se všechny její sny naráz vyplnily. Tančí s Tundem, zatímco Stacey si velice dobře rozumí s Akibem. A zatímco po noční procházce doprovodí Tunde Jazmin před hotelový pokoj a tam se s ním políbením ruky rozloučí, Stacey s Akibem si celou noc jaksepatří užívají. Jazmin ovšem touží po tomtéž: nechápe, proč se k ní Tunde choval tak příliš galantně a nevyužil chvíle, kdy byla ochotná se s ním intimně sblížit. Všem dnům ale ještě není konec... Následující večer se Tunde omluví: má velice důležitou schůzku v rámci kongresu. Jazmin, která se jde do jídelny najíst, ho ale přistihne u stolu s krásnou mladou blondýnou. Marně jí Tunde vysvětluje, že je to jen kolegyně a kamarádka. Jazmin nechce nic slyšet. Ještě ten večer s oběma kamarádkami odjíždí... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Keiniku 

všechny recenze uživatele

Tohle je mimořádně klišoidní kousek. najdete tu každé klišé na světě - tlustá najde štěstí, zatímco hubená ostrouhá. Podceňovaná se dočká slávy, zatímco podceňující dostane symbolický kopanec do zadku. Vtipy typu "ty seš tak tlustá, že..." a "ty seš tak ošklivej, že...". Z ošklivky se stane půvabná labuť. Atd., atd. atd.. Přesto mi to nepřijde jako úplně špatný film, přestože scénář i zápletku by vymyslelo pětileté děcko. Plnější dámy jako já prostě ocení sem tam nějakou tu optimistickou ptákovinu, která jim ukáže nějaký idealistický směr, kterým by se mohly jejich životy vyvíjet. Hlavně u toho moc nemyslet, to není žádoucí. P. S.: Na Erica Robertse se v tomhle případě dá říct jenom "prosim tě proč?". ()

Furmi odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále používanie slova vižla z úst 200 kilovej prasnice (prepáč Mo'Nique) ako urážky mi prišlo fakt vadné a vadné bolo v podstate na tomto filme všetko. Od problematiky cez postavy, hercov, zápletku proste všetko čo tu bolo do seba nesedelo bolo to nechutné a nevkusné. Ako i bohužial už dnes oskarová Mo Nique. 5% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná oddychovka pro deštivý den. Velmi slušné herecké výkony - především hlavní představitelka, pak v tomto typu filmu nezvykle drásavě zahraná scéna, kdy se hroutí v depresi a zajímavá konfrontace dvou kultur a názorů na krásu. Jediné, co mi vysloveně vadilo, bylo pár nechutných rasistických narážek na bělošky zkraje filmu. P. S. Skoro mám chuť vzít tu poslední větu zpět, protože teď jsem si přečetla ostatní komentáře a vidím, kolik nenávistných reakcí vzbuzuje prostý fakt, že někdo vypadá jinak, než manekýna. V tomhle případě je to jasné potvrzení hrdinčiných slov ve filmu, že takové hloupé urážky svědčí o dost nízkém sebevědomí. /7.8.2010/ ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se někdo vyžívá ve sledování valícího se žoku sádla nebo má nějakou psychickou nebo sexuální úchylku, zřejmě se mu to bude líbit. Možná se to dá taky promítnout někomu, kdo se potřebuje vyzvracet a prsty do krku už nefungujou. Každopádně příběh zas tak ukrutně hroznej není - hrát v tom někdo normální, byl by to TV snímek na 1-2 hvězdy. Ale vizuální stránka tohohle díla je naprosto odpudivá a odporná. No ale vlastně tak hamburgrovo-vyžraně typicky americká ... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pocta všem tlustým ženám. Jestli je někdo takoví či jinaký vůbec nezáleží. Úspěšné v životě i v profesi můžou být všechny. Vynikající komedie o jedné takové ženě je toho důkazem. Černošská tlustá žena nejdříve trpí komplexem méněcennosti, ale pak se smíří s osudem a dokáže se z každým nevrlým útokem proti své postavě hravě poradit. A nemá servítky s ničím a s nikým. Až se jí náhle život změní do nepředstavitelných rozměrů. Potká svoji lásku a má úspěch se svými módními návrhy pro tlusté ženy. Potkalo jí štěstí a radost. Vtipné gagy se tu hbitě střídají a je jisté, že po celou stopáž nebude bránice v klidu. Pokud má tedy divák smysl pro humor. Je konec vyhublých slečinek, které si o sobě myslí, že spasili svět. Jste tlustí, vysmívají se vám a myslíte si, že v životě nic nedokážete? Tak pro vás je určen tento film, který vás jistojistě vyvede z omylu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Palm Spings a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama