foto

Carla Jimenez

  • nar. 14.5.1974 (44 let)
    Westwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pup Star
2014 Murder of a Cat
Očista: Anarchie
Squatters
2013 Super Clyde (TV film)
2012 Bílá žába
Povinnost a čest
2009 Miss Březen
2008 Night Life (TV film)
Černá vdova (TV film)
2006 Bezva vejška
Boží zápasník
Lady XXL
Mrtvá dívka
Žena ve vodě
2003 My Life with Morrissey

TV seriály

2018 The Mick (TV seriál)
The Graduate (S02E20)
The Dance (S02E19)
The Car (S02E18)
další epizody (11)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
How Much Vomit? (S01E08)
The Mick (TV seriál)
The Divorce (S02E09)
The Teacher (S02E08)
The Homecoming (S02E07)
další epizody (26)
2016 Fuller House (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Under the Texan Sun (S04E21)
2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Jennifer Falls (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Proof (S02E12)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
G.C.B. (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bikiny v polévce (S06E14)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
další epizody (4)
2009 Archer (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Plavba za domovem (S03E05)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Tým snů (S04E05)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kauce za Joy (S02E02)
2005 Closer (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace