foto

Carla Jimenez

  • nar. 14.5.1974 (46 let)
    Westwood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Friendsgiving
2019 Špióni v převleku
2017 Puss in Book: Trapped in an Epic Tale
2016 Pup Star
2014 Murder of a Cat
Očista: Anarchie
Squatters
2013 Super Clyde (TV film)
2012 Bílá žába
Povinnost a čest
2009 Miss Březen
2008 Night Life (TV film)
Černá vdova (TV film)
2006 Bezva vejška
Boží zápasník
Lady XXL
Mrtvá dívka
Žena ve vodě
2003 My Life with Morrissey

TV seriály

2020 A Million Little Things (TV seriál)
Daisy (S02E13)
Single Parents (TV seriál)
Hip$ for Dolores (S02E16)
2019 Single Parents (TV seriál)
Raining Blood (S01E20)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Sonogram Frog Rub Family (S04E05)
Demo Nosebreath Surgery Match (S04E02)
2018 Single Parents (TV seriál)
A Leash Is Not a Guinea Pig (S01E03)
Teta Mick (TV seriál)
The Graduate (S02E20)
The Dance (S02E19)
The Car (S02E18)
další epizody (11)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Kolik zvratků? (S01E08)
Teta Mick (TV seriál)
The Divorce (S02E09)
The Teacher (S02E08)
The Homecoming (S02E07)
další epizody (26)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
Glazed & Confused (S02E09)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Therapy (S03E05)
The Mindy Project (TV seriál)
Under the Texan Sun (S04E21)
2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Desk/Job (E09)
Work with Me (E05)
Trust Fall (E04)
další epizody (5)
Jennifer Falls (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Proof (S02E12)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Delilah se vrací (S04E11)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Nevhodné fotky Charlieho a Kate (S02E16)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Chance, který ukradl Vánoce (S04E09)
Zbrusu nový a lepší Howdy (S04E05)
Zpátky do školy (TV seriál)
Šílená slátanina osudu (S04E12)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Poslední Vánoce (S03E10)
Cukrová válka (S03E07)
Zásady bezpečného sexu (S02E18)
další epizody (4)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Otcovy hříchy (S02E03)
Poteče krev (S02E02)
Poslední chlap (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Smrtonosná Hope (S02E05)
Jak to všechno začalo (S01E22)
Nechat vybrečet a usnout (S01E19)
další epizody (5)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bikiny v polévce (S06E14)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Match (S02E05)
Ted a spol. (TV seriál)
Ani slečna mravná nejedná vždy správně (S02E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
další epizody (4)
2009 Archer (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Restart nutný (S01E06)
Průkopník roku (S01E02)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Plavba za domovem (S03E05)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the BFD (S03E16)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Gangster Movies (S02E01)
Vincentův svět (TV seriál)
Tým snů (S04E05)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kauce za Joy (S02E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Post Mortem (S07E07)
2005 Closer (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
Občas to nevyjde (S10E04)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2005 Tierra negra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky