Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Larry je člověk, který v žádném případě nedodržuje zásady hygieny, ale přesto se stal úspěšným inspektorem hygienické stanice. Larryho teď čeká velké vyšetřování záhadných otrav jídel v nejlepších restauracích a jeho šéf mu k tomu přidělil novou kolegyni, která svou práci bere příliš vážně. Co myslíte, dokáže tahle dvojice vyšetřit onu záhadu a zároveň si nevjet do vlasů (i když jich Larry moc nemá)? (fujarik)

(více)

Recenze (7)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $15,680,099Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $13,126,654 //počet predaných kusov 785,977 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie mi zase tolik příliš nesedla. Je pravda, že je vtipná svým zvláštním způsobem, několikrát jsem se i zasmál, ale tohle je přesně ten typ humoru, který mi v komediích docela vadí. Film se nevyvaruje fekálního humoru, který je velmi nechutný, nevyvaruje se i jiných dalších nechutností. Prostě jsem si to představoval trochu jinak, než jaký byl skutečný výsledek. Děj tam sice byl, bylo to místy i zajímavé, ale jinak nebylo o co stát a dá se říci, že jsem se i místy nudil. Prostě z této komedie jsem cítil, že chce být vtipná za každou cenu a občas jsem měl pocit, že některé dialogy jsou nucené, a to mi prostě nesedlo. Herecky to zvládnuté bylo docela dobře, tam žádné výtky nemám. Ale jinak tedy jednoznačně zklamání a film řadím jednoznačně do podprůměru. Ale i přesto je to koukatelné a možná se to i někomu bude líbit, ale já mezi tyto diváky rozhodně nepatřím. Je to za dvě hvězdičky. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Stupidní, nechutný, trapný film, kde na povedený vtip nenarazíte a hlavnímu hrdinovi by jste nejraději narvali šváby do nosu! ()

demented 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia pre všetkých, ktorým sa napríklad také Sandlerovky zdajú byť až príliš decentné, umiernené a prešpikované inteligentným humorom ;) ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Nechutná, trapná komedie...né že bych se nezasmál....párkrát mě velice nevkustný humor hl. představitele velice pobavil, ale na 3* to prostě nestačilo. Shrnul bych to jako další buranskou komedii a takových je ve filmovém průmyslu až až. Hodnocení:4/10. ()

Reklama

Reklama