Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 2 (1973) (série)


Knedlíky (S02E01)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1973, 16 min

Obsahy(1)

Od maminky jsou nejlepší! ... Povídka vypráví o tom, že některé stereotypy jsou pro kočku. Manželka (Z. Hadrbolcová) vařila dobře, až na ty knedlíky. Ať se snažila, jak chtěla, muž (A. Molčík) vždy prohlásil, že maminka dělá lepší. Vyzkoušela karlovarské, kynuté, na páře, pozvala si i mistra kuchaře, ale kdepak, jako od maminky nebyly! Jednou přijela na návštěvu tchyně (P. Maršálková) a přivezla spoustu jídla. A spolu se svou snachou vymyslely na muže lest… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dnešním programu byly k vidění dvě bakalářské povídky. Jedna tato, Knedlíky, a pak ještě Vajíčka. Což si říká přímo říká o nějaký kulinářský vtip, který ale neudělám, protože by to bylo moc laciný (asi jako knedlík s vajíčky k večeři). ()

Reklama

IvonaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá knedlíková malá veselohra. Někdo se dře celý život, aby dosáhl svého specifického cíle a stejně mu to není nic platné a někdo má prostě talent od počátku a je chválen jen co to jde. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhá povídka nazvaná knedlíky, přičemž druhá natočená byla podstatně lepší. Zde jde totiž o to, že manžel stereotypně ženě podsouvá, že knedlíky od maminky jsou lepší. Žena má ale štěstí. Tchyně je na její straně a tak zařídí, aby mužovo vymýšlení bylo odhaleno. Mělo to tomu pitomci rovnou hodit na hlavu a měla by klid. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama