Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Chvilku to vypadalo na Steveho návrat v celkem slušné formě. Stevemu to totiž v akčních sekvencích mlátilo jako za mlada (dubléra pro akční scény nechal totiž doma) a vůbec se neměl za co stydět. Propracovaná choreografie a velmi pěkně natočené, střihem nezkažené akční momenty. Se Stevem dorazila ale i bohužel "zabijácká" stopáž, šíleně "šitojzní" příběh a naprosto amatérský scénář, který "sejmul" Steveho výkon (na) tři, právem zasloužené, hvězdy! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jack Foster (Steven Seagal) se rozhodne se svojí dcerou na pár dní navštívit Rumunsko. Toho využije její děda, a schová k Fosterovým věcem mikročip se smrtícím virem, aniž by to Foster tušil. Jenže hned po příletu do Rumunska je Fosterova dcera unesena, a Foster musí udělat vše proto, aby zjistil, proč po něm místní mafie tak touží ... Jak říká oficiální text distributora - Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Hlavně když si uvědomíte, nad jakou slátaninou jste zase zcela zbytečně strávili svůj drahocenný čas. Seagal nikterak nevybočuje ze svého standadu (děj se opět odehrává v jedné z odlehlé zemi (tentokrát Rumunsko), Seagal svým minimalistickým bojovým uměním dokáže zmáknout jakkoliv velkou bandu zločinců (a to dokonce když na něj všichni míří nabitými zbraněmi), dokáže maličkou pistolkou sestřelit vrtulník (jasně, Rambo to dokázal kusem šutru, ale to bylo o něčem jiném), ale hlavně umí onen chvat (jak nás na začátku pečlivě poučí), kterým dokáže z normálně vzrostlého jedince jediným úderem vyrazit vnitřnosti.... ()

Reklama

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl jsem čekat od režiséra odpadového Létajícího zabijáka něco jiného než čistou debilitu? Film je jedním slovem toporně otřesný. Horko těžko se člověk dočká konce. Stevenův určitě jeden z 5 nejhorších filmů. Mě tahle rumunská produkce prostě ničí. PS: Jediné co si snad zapamatuju je Stevenův zázračný úder kterým na začátku zlikviduje meloun a na konci záporáka. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Stíny minulosti jsem si pustil druhý den po velkém Seagalovém překvapení - Smrtící zbrani a toto taky nebylo zas tak zlé. Jak jsem již zmínil u hodnocení Ruslana - nemá cenu hodnotit každý film zvlášť. Filmy jsou v podstatě na jedno brdo, záleží jenom, jestli to dokoukáte až do konce, a nebo to zavčas vypnete. Shadow man jsem v klidu dokoukal, i když na Pistol Whipped to nemělo, ale i tak dávám poměrně kladné a vysoké hodnocení - 60% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Klasický standart Seagalovy filmografie posledních patnácti let - tedy naprostá béčková katastrofa o ničem, neobsahující prakticky žádný scénář, který by měl hlavu a patu. Triky jsou ztvárněny tak amatérsky, až to budí úsměvy - především úvodní honička v bukurešťských ulicích, kdy po vzoru filmů ze šedesátých let a starších, sedí herci staticky za volantem a do oken vozidla je nesourodě implantován obraz okolí nebo výbuch vrtulníku, ve mně málem vyvolal výbuch smíchu. Z filmu prostě srší lacinost ze všech stran, a to jak tvůrčí, tak technická. V neposlední řadě postaršímu, obtloustlému Seagalovi už nelze jeho mrštnost a neohroženost příliš věřit. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)
  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)

Reklama

Reklama