Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Na AGM mě znervózňuje, že netuším, jak vážně to je myšleno. Má to být parodie? Nebo jen bere schéma teenagerské komedie a aplikuje ho na homosexuální postavy? Každopádně to nefunguje žádným směrem. Dost se dalo vytěžit také z "utahování z klasické gay produkce", jenže to tady opět spočívá jen v tom, že jedna postava vypadá jako Deb z QAF, že hoši hrají baseball a že tam má trapné cameo Andersen Gabrych. Bod za plakát Edge of Seventeen, Richarda ze Survivor, pár povedených vtipů a chytlavou písničku. A na fekální scény raději zapomenu. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Proboha. U téhle parodie na prcičky jsem se chytala za hlavu. Více jsem litovala herců, který tam hráli. Z 50%parodie a z 50%porno. První díl celkem šel, ale ten druhý děs běs. Chápu gay prcičky, ale to, že tam nebyl ani jeden heterák bylo až moc Ale i tento snímek má pozitiva a to v podobě Nica...jednoduše se nemužu zbavit dojmu, že mu to hrozně sluší, ne že bych byla na trendaky, ale proste mu to sluší. nevěrohodné. ()

Reklama

zapalik 

všechny recenze uživatele

Když to člověk vezme jako totální ústřel a pochopí, že se herci prostě šíleně vyřádili, může to být docela sranda. Zvlášť, když si uvědomíme, že i heterosexuální předloha Prcičky je podobně pítomá, ale hraje si na něco jiného, což AGM naštěstí ne. Takže dá se to přežít ve zdraví a chvílemi se lze nad tou absurditou pobavit, to ale dotyčný nesmí být homofobní idiot, což je tady řada komentátorů :-)) ()

mardun 

všechny recenze uživatele

Vyborna komedie. jako je pro heteraky skvela komedie Prci, prci.... tak pro 4%mensinu je tato komedie take skvela . A Verte mi ze je :) Uz dlouho jsem se tak nezasmal . Nekomu se muze tato komedie zdat oplzla atd. ale pokud nejsi tim spravnym divakem tak se ti tato komedie nebude libit a nemuzes ji hodnotit. , inu film pro jiny druh obecenstva. :-) Diky za nej . ()

crha odpad!

všechny recenze uživatele

Radím dobře, ruce pryč od toho! Jak kurva někdo může napsat, že to je parodie? Čekal jsem posměch a narážky na homosexuály a místo toho koukal na homoušskej softcore s nudným příběhem. Třeba Plnou parou vzad mi přišlo docela vtipný. Tohle je prostě akorát teploušskej film pro teplouše, nic víc. Mám silnej žaludek, ale fakt jsem musel odvracet zrak a přeskakovat to než jsem to pak vypnul a navždy smazal. Mám chuť jít preventivně zkopat nějakou buznu a může za to akorát tenhle film. FUJ! Do teď mi byli homosexuálové fuk, ale teď bych ty prasata v návalu emocí nejradši všechny izoloval. Pokud nejsou všichni herci teplí, pak nechápu, jak se člověk může k něčemu takovému snížit. Fajn, ať je každý jaký chce, ale tohle je fakt strašný. Proč jsem na to vůbec musel narazit... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama