Reklama

Reklama

Broken

Trailer
Velká Británie, 2006, 110 min

Obsahy(1)

"BUDEŠ POKRAČOVAT?" ptá se kdesi uprostřed lesů tajemný cizinec s puškou Hope, která si právě vylovila z vlastních střev do břicha zašitou žiletku, aby si na poslední chvíli přeřezala škrtící smyčku kolem krku. A Hope bude pokračovat. Bude pokračovat, protože jinak se nikdy nedozví, co udělal všehoschopný cizinec s její malou dcerkou... Nízkorozpočtové britské hixploitation. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Znám par lidí co mají opravdu hodně rádi horory. Koukají na ně. Sbírají. A dost dobře jim rozumí. Někteří z nich přes víkend i nějaký ten fanouškovský horůrek natočí. Autoři Broken určitě patří mezi posledně jmenované. S tím rozdílem že na tento film dostali trochu víc peněz. Je znát snaha o zajímavou podívanou. Masky jsou opravdu povedené. Herci taky fajn. A celkově je to docela dobře koukatelné. Jen o pul hodiny kratší stopáž by docela Broken prospěla. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Extrémně brutální, kufr obracející nízkorozpočtový exploiťák, který vsází na gore, ale ztrácí na ostatní filmařině, která vypadá na můj vkus až moc nízkorozpočtově a amatérsky (kamera, hudba). Scénářem a objasňováním "kdo, co, proč?" se nikdo taky nezabýval, takže celkově jen průměr se značkou kvalitní samoúčelné brutality. 60% ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se přesvědčil, že nemá smysl chodit do lesů, protože tam pobývají psychopati. Na hřiby už nejdu :-) Ale k filmu : Zpočátku napínavý krvák, pak chvíli menopauza, ale ke konci se to opět rozjelo. Film se mi líbil a na to, že to hráli asi 3 herci, je to opravdu skvělý film! Na takové filmy se mohu dívat nonstop :-o ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela hodně brutální, chvílemi velmi napínavé, ale celé mě to nedokázalo nějak zaujmout a oslovit. S nějakým vyšším smyslem tohoto filmu si narozdíl od některých uživatelů vážně hlavu lámat nechci. Začátek byl vážně slušně odporný a vytahování stehů a žiletky mi nedělalo zrovna dobře. Potom se to změnilo v takové drsné divadýlko nejdříve s dvěma a potom i se třemi postavami, které to odehrály poměrně slušně. Konec byl tak trochu přestřelený a chybělo mi nějaké vysvětlení. 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Žiletky na těle, žiletky v těle.... ,,Nechoď tam, není to bezpečné!" A co myslíte, že ta blbá kráva udělá? Čekal jsem poněkud rychlejší odvaz, dostal jsem psychologické drama plné magorů. Kdyby se hlavní hrdinka nechovala jako ultrakráva, která každou příležitost k odplatě nevyužije, možná bych se trochu slitoval. Pár gore efektů je slušných, velice pěkný je začátek, slušné je i zakončení. To co se odehraje mezi tím je však vata, co není ani skelná, ani střelná. Mrzí mě, že autoři neudělali nic pro to, aby divák s obětí soucítil. Osobně jsem se těšil, až to schytá naplno. Korunu všemu pak nasazuje trapný blábol: Podle skutečných událostí. Tomu snad už proboha nikdo nevěří. Laciná reklamní fráze snímek potápí ještě hlouběji. Ale jak říkám, pár momentů se našlo, k tomu les, takže 2* p.s. po vyříznutí jazyka, pokud by nebyl třeba zataven rozžhaveným železem, by se člověk zadusil krví... ()

Zajímavosti (1)

  • První film produkční společnosti Dimension Extreme. (t.mon)

Reklama

Reklama