Reklama

Reklama

Svět hledá superhrdinu!

(pořad)
  • USA Who Wants to Be a Superhero?

Obsahy(1)

V této reality show společnosti NBC se skupina kandidátů ve vlastních superhrdinských kostýmech utkává o místo ve vlastním komixu z pera legendárního autora Stana Leeho. Jejich úkolem je pomáhat a chránit a poradí si i s takovými úkoly, jako je náprava vězňů. (masw)

Recenze (74)

kloubich odpad!

všechny recenze uživatele

Fascinující sonda do života zamindrákovaných Američanů, kteří si hrají na super-hrdiny. Ani jeden z účinkujících však neprokázal schopnost alespoň elementárního vkusu nebo invence. Podle toho vypadaly i kostýmy. Některých mi bylo spíše líto, zejména bělovlasý pán ze solária, který neustále mluví o tom, že nemá potřebu chlubit se svým majetkem mě opravdu dojal. ()

Derek7 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně říkám, že mám rád reality show, ve kterých se naprostí ztroskotanci snaží o své proslavení, získání nějaké horentní sumy nebo nalezení životního partnera, ale tohle na mě fakt už bylo trochu moc... A nejvíc ze všeho mě děsí všichni ti nadšení Američani, kteří při pohledu na své "superhrdiny" v posledním díle skákali a skandovali jejich přezdívky a vzývali je jako nějaké celebrity... Nebo u nich možná bohy... Prostě tohle je na mě fakt mucho a naprostej odpad. ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Totálna morda. Dvanásť dospelých ľudí sa nasúka do vlastne navrhnutého kostýmu a vtelí do komiksového superhrdiny, zatiaľ čo plní zadané úlohy, ktorých účelom je zistiť ich zmysel pre spravedlnosť, čestnosť, pevnú vôľu, a vobec každú jednu z nevyhnutných vlastností práveho hrdiny. Comicsový guru Stan Lee potom v každom diele vylučuje dvoch nehodných kandidátov. Hlavná výhra je samozrejme nesmrteľnosť - vydanie vlastného comicsu. Takto má vyzerať reality show. Je plná akcie, absurdností, fantastickej štylizácie, vhodnej hudby - a teda aj solídnej zábavy. Nikto hru nekazí, kandidáti sa v kostýmoch správajú ako ozajstní superhrdinovia a skutočne sa do svojich postáv vžívajú (viď Major Victory - tak má vyzerať správny metrosexuálny hrdina). Prvá sérka má však len úbohých 6 dielov čo je na takúto show trošku málo, a tak sa teším na leto a plánované rozšírené druhé pokračovanie! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

He? A toto čo ako...? Zas jednou jsem se probudila u zapnuté televize, kde zrovna začínal tenhle pořad... a chvíli jsem zcela fascinovaně koukala, jak se tlustá černá škatule nasoukala do černo-růžového kostýmu s nápisem "Fat mama" a soutěžila s podobně vymóděným vykuleným debílkem (přezdívku jsem zapomněla), kdo je lepší superhrdina. Pozná se to asi podle toho, kdo zvládne líp hopsat na trampolíně a před zeleným pozadím napodobit supermaní let. "Fat mama" možná soutěž vnímala s nadhledem, ale vytlemený imbecílek to žral smrtelně vážně, pohled k popukání. A co na to US diváci, pročůrali si smíchy trencle nebo s napětím sledovali, který nový hrdina je bude oblažovat komiksovými příběhy a chránit je v ulicích? Lidská blbost nezná mezí, ale vcelku pobaví (zvláště to vědomí, že nejsem nejhloupější na světě:-)). 20% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tohle je opravdu, no, co to vlastně je? Skupina exotů myslících to vážně, se snaží vydobýt si právo na vlastní komiks. A navíc tomu propůjčil své jméno a obličej legendární Stan Lee? No, je to slabota, co si budeme nalhávat. Daleko zajímavější by bylo "kick-ass" pojetí. Tzn. že jednotlivé zájemce bych poslal u nás kupříkladu vykopat dealery z Václavského náměstí, profackovat zkorumpované politiky, chytat kapsáře na Staromáku atd. Pak by si vlastní komiks určitě zasloužili. Otázka je, kolik ze soutěžících by se ve zdraví dožilo konce natáčení. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama