Reklama

Reklama

Kouzlo domova

  • USA Touching Home
Trailer

Rodinné drama o bratrech – dvojčatech, kteří se vrací do svého rodného městečka. Snažili se uspět jako hráči baseballu, ale nevyšlo to. Postupně přehodnocují svůj život a pomalu si hledají cestu ke svému otci, který je bezdomovec.  Dojemný celovečerní debut dvojčat Logana a Noaha Millerových, kteří příběh nejen napsali, režírovali a produkovali, ale také si zahráli hlavní roli. Intenzivní rodinné drama je silně autobiografické a bylo z velké části natočeno v jejich zahradě v Severní Kalifornii. Po jejich boku si zahrál mimořádně talentovaný Ed Harris, jenž ztvárnil jejich otce a také Robert Forster coby sympatický šerif.
Dva dvacetiletí bratři se vydali splnit si svůj sen – hrát v baseballové extralize. Po neúspěšném startu se vrací zpět domů a začínají přehodnocovat svůj život – smíří se se svým otcem a hněv a zoufalství nad jeho chronickým ostudným chováním promění v lásku. Zároveň však musejí oba překonat svůj strach z dalšího neúspěchu a také se vypořádat s, pro ně dosud neznámými, bratrskými konflikty. Práce v městském lomu není totiž to, o čem snili… [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Kanca 

všechny recenze uživatele

Není to nijak napínavá podívaná, ale ten příběh je tak silný, že si ty tři hvězdy zaslouží! ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Těžkopádně nudná depka. A very American story představuje dvojčata, které vyhodí z vysoké školy a chlapci se následně věnují práci v lomu. Jediné, co umějí, je baseball (a ani to ne na špičkové úrovni). Nicméně posléze svůj příběh hoši sepíší, zrežírují, produkují a i si v něm (skousnutelně) zahrají hlavní role. Není divu, že disponují-li Spojené státy takovými dělníky, jejich hrdinové pak v jiných filmech zachraňují svět (Armageddon třeba). ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná jedna z dalších studií alkoholismu obohacená o linii komplikované synovské a bratrské lásky. To, že je někdo alkoholik, věčně zmlácený a nespolehlivý,gambler, dokonce i zloděj, ještě neznamená, že by to neměl být hodný člověk. Zdá se mi, že zde tomuhle filmu není přáno trošku nespravedlivě. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama