foto

Evan Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cagney and Lacey (TV film)
Dokonalá loupež
Hotel Artemis
2017 Strážci Galaxie Vol. 2
Trestanec
2014 Houdini (TV film)
Sun Choke
Síla života
Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Můj svědek
2011 Správná odpověď
2010 Dělat zázraky (TV film)
Kniha přežití
The Dry Land
Zrcadla 2
2008 Expres
Kouzlo domova
Pants on Fire
2007 Gordon Glass
Štěstí ve hře
2006 Cesta za vítězstvím
Temný úsvit
2005 Mariňák
2004 Mr. 3000
Nelehký život (TV film)
Poslední výstřel
2003 Carnival Sun
2002 8. míle
Nebezpečná přání
2001 Going Greek
1999 Distraction, The
1997 V první linii (TV film)

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Unearthed (S01E05)
Bad Moon Rising (S01E02)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
„Smysl pro detail“ (S01E06)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Welcome to the Jungler (S03E07)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Python (S02E08)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Graceland (TV seriál)
Aha (S03E04)
Sense Memory (S03E03)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Z-Z-změny (S02E01)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pobřeží (S01E20)
Bratři a sestry (TV seriál)
Nebylo by to fajn? (S05E19)
Domov jako pevnost (S05E16)
Skandál (S05E11)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Venice Kings (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Černá listina (S06E02)
2008 October Road (TV seriál)
As Soon as You Are Able (S02E13)
The Fine Art of Surfacing (S02E12)
Stand Alone by Me (S02E11)
další epizody (8)
Dr. House (TV seriál)
Poslední možnost (S05E09)
2007 October Road (TV seriál)
Once Around the Block (S02E05)
Deck the Howls (S02E04)
The Infidelity Tour (S02E03)
další epizody (11)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Going to California (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Feeding Frenzy (S01E07)
Pohotovost (TV seriál)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2006 Jarhead Diaries

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky