foto

Evan Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cagney and Lacey (TV film)
Dokonalá loupež
Hotel Artemis
2017 Strážci Galaxie Vol. 2
Trestanec
2014 Houdini (TV film)
Sun Choke
Síla života
Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Můj svědek
2010 Dry Land, The
Dělat zázraky (TV film)
Kniha přežití
Správná odpověď
Zrcadla 2
2008 Expres
Kouzlo domova
Pants on Fire
2007 Gordon Glass
Štěstí ve hře
2006 Cesta za vítězstvím
Temný úsvit
2005 Mariňák
2004 Mr. 3000
Nelehký život (TV film)
Poslední výstřel
2003 Carnival Sun
2002 8. míle
Nebezpečná přání
2001 Going Greek
1999 Distraction, The
1997 V první linii (TV film)

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Unearthed (S01E05)
Bad Moon Rising (S01E02)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Attention to Detail (S01E06)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Welcome to the Jungler (S03E07)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Python (S02E08)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Graceland (TV seriál)
Aha (S03E04)
Sense Memory (S03E03)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Z-Z-změny (S02E01)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pobřeží (S01E20)
Bratři a sestry (TV seriál)
Nebylo by to fajn? (S05E19)
Domov jako pevnost (S05E16)
Skandál (S05E11)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Černá listina (S06E02)
2008 Dr. House (TV seriál)
Poslední možnost (S05E09)
2007 October Road (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Going to California (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Feeding Frenzy (S01E07)
Pohotovost (TV seriál)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2006 Jarhead Diaries

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace