Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nikdo nečeká, že smrt jednoho poldy rozpoutá běsnění jeho otce, Simona Balistera (Steven Seagal). Ten se, díky výcviku u speciálních jednotek, dává do vyšetřování vraždy svého syna na vlastní pěst, což jak místním gangům, tak zkorumpované policii není příliš po chuti. Ale Balister se nevzdá, dokud vraha svého syna nedopadne ... V sérii velmi špatných Seagalových filmů je tento hodně světlou výjimkou (skoro bych se nebál říct, že je film docela dobrý) - bohužel pro mne měl tu smůlu, že jsem si jej (náhodou) pustil po Muži v ohni, který je postaven na téměř stejném příběhu (osamělý muž proti celému městu). Jenže Steven Seagal není Denzel Washington a Don E. FauntLeRoy není Tony Scott - a tím, že jsem filmy viděl po sobě tento rozdíl ještě zvýraznily. Takže se Stevene omlouvám, tentokrát jsi měl prostě smůlu. Ale za to se mi líbilo tvé přibližovadlo :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch Seagalovek ,které natočil po roce 2000 kdy už neměl takovou slávu a kdy už mu začalo být vyčítáno,že tloustne atd.Kupodivu ten snímek ujde a oproti ještě novějším filmům se Stevenem zde jsou docela dobře vidět souboje,neříkám,že je to nějaké výstavní,ale oproti filmům,po roce 2010 co natočil,tak je to na slušné úrovni.Příběh na tento žánr samozřejmě není nijak výjímečný-zabití sny,ale to vůbec nevadí,natočené to je obstojně.Jinak ,já bych taky byl pro aby byl Seagal ve větší kondici a nekašlal na to jen,protože ví,že skoro na vše mu stačí ruce.Každopádně,pokud máte alespoň trochu rádi Stevena Seagala,tak tento kousek je takový průměr a podle mě se na to dobře dívá,za mě celkově tedy 55% a tři hvězdy. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Dneska mě jeden člověk neskutečně naštval, neni to Steven Seagal:)!! Dneska jsem si řekl, že se musim změnit, některý věci nechám dojít do stádija, kdy ze sebe dělám úplnýho kreténa a přitom ještě stihnu kejvat hlavou:(!! Všechno si nechám líbit, ale tomu je konec...teď nastupuje Zákon ulice!! Začnu hned tim nejlepším, když si totiž monitor pořádně zesvětlíte a vemete si baterku do druhé ruky, kterou budete mít zrovna volnou a budete s ní svítit do monitoru, tak na konci filmu uvidíte závěrečnou bitku, která je opravdu velice dobrá a když budete pozorní, uvidíte Seagala v plné parádě bez dubléra!! Škoda tmavého prostředí!! Je tedy s podivem, že všechny bitky ve filmu nejsou natočené tak jako poslední...v celku!! Určitě jde o pokrok, aspoň v tomle směru, jinak je vše při starém a je to hodně efková záležitost!! Ale to nechci rozebírat!! Jsem jeho fanoušek, mírná spokojenost převažuje nad hlubokou skepsí:)!! ...poctivých 40%!! Jednou větou: Eddie jako big-mother-fucker by zasloužil kulku v těle z tohodle filmu, aby z něj na jednu ránu vytekly 3litry krve ( co to jako bylo???), protože mluví jako hulvát:))))...ne, nepřišlo mi to drsný, přišlo mi to směšný!! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi do jakého se Seagal tentokrát dostal podsvětí černý gangsteři, skorumpovaná policie, mexičani..všechny postřílí a zláme kosti s nikým se nesere, protože koná pomstu tentokrát to schytal jeho syn. ,,jste stejně špatný jako on" ,,jsem mnohem horší!" Libil se mi zde hodně Eddie Griffin v roli bosse East side gangu, který neustále hláškoval ,,supermane tady ti posílám kryptonium" ,,santu mi nikdy nic nedal, proto prodávám fet" ,,už týden jsem nikoho nezabil" a taky ty nárážky na Scarface. Mě se tenhle film libil fakt hodně. Jen ten konec mohl byt trochu lepší. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Seagal je zpátky a to mu nikdo nemůže upřít, a to proto, že tenhle film je rozhodně nejlepší od Lovce policajtů. Nechybí tady přestřelky ani bitky mezi Stevenem Seagalem a mnoha gangstery.Film má taky velmi dobrý děj. Teď přijde Pistol Whipped a ten bude ještě lepší. Seagal ještě neřekl poslední slovo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Po záchrane chlapca pred skínmi sú vidieť na prednej kapote Seagalovho (Simon Ballister) Chrysleru stopy po guľkách, avšak v ďalších záberoch až do konca filmu je palubovka nepoškodená. (johnsnow)
  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)
  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)

Reklama

Reklama