Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Yeah motherfucker, that's what I' m talking about you fuckin' fat pig Seagal!!! Tak toto je velké překvapení. Všechny filmy, které jsem s tímto tlouštíkem viděl po roce 2002 byli velmi vtipné a stupidní. Na tomto snímku je vtipný jen obal na dvd, protože to je velmi špatná fotomontáž působící velmi vtipně. Po těch neuvěřitelných kravinách, co Seagal natočil je tento film na docela slušné úrovni. Samozřejmně, scénář, jenž je zaměřený na pomstu je okoukaný. Steven Seagal zde předvadí dobrý výkon. Chodí, střílí a ukáže i trochu toho jeho bojového umění ale furt je to prase tlustý no. Eddieho Griffina znám jen z komedií například z Deuce Bigalowa a nebo Z nuly hrdinou, takže jeho role gangstera je taktéž překvapením. A je opravdu až úchvatné jak do každé věty nacpe slova jako " fuckin' nigga " a nebo " motherfuckin' bitch ". Dost mně potěšila hip hopová hudba, třeba song " Tonight is Murder " , která je v závěrečných titulcích nemá chybu. Ale ani hudba od Petera Meisnera není až tak špatná. Když by Seagal natočil ještě pár takovýchto filmů, tak bych možná zapomněl na ty jeho předešlé filmy. Kdo ví, třeba to na stará tlustá kolena ještě dokáže!! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch Seagalovek ,které natočil po roce 2000 kdy už neměl takovou slávu a kdy už mu začalo být vyčítáno,že tloustne atd.Kupodivu ten snímek ujde a oproti ještě novějším filmům se Stevenem zde jsou docela dobře vidět souboje,neříkám,že je to nějaké výstavní,ale oproti filmům,po roce 2010 co natočil,tak je to na slušné úrovni.Příběh na tento žánr samozřejmě není nijak výjímečný-zabití sny,ale to vůbec nevadí,natočené to je obstojně.Jinak ,já bych taky byl pro aby byl Seagal ve větší kondici a nekašlal na to jen,protože ví,že skoro na vše mu stačí ruce.Každopádně,pokud máte alespoň trochu rádi Stevena Seagala,tak tento kousek je takový průměr a podle mě se na to dobře dívá,za mě celkově tedy 55% a tři hvězdy. ()

Reklama

Seag 

všechny recenze uživatele

SEAGAL IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na začiatok by som rád povedal že seagal v tomto filme nemá dubléra.Konečne prišiel aj on na to že treba schudnúť a neukáže sa nám iba v hrubých kabátoch jak sme boli zvyknutý. Mne osobne sa tento film viac páči ako Lovec Policajtov. Vážne!!!!!!!!!!!!!!!!! Tento film je proste skvelý. Seagal sa vie hýbať, a myslím že týmto mi dokázal že nepatrí do starého železa. Jediné čo ma mrzelo bolo to, že seagal nechal žiť eddie griffina. P.S. Prekvapila ma mini rola Danny Treja. P.S. č.2 Nejlepší film so seagalom od roku 1996. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Seagal sice je zpátky, ale jednou nohou je stále v propadlišti dějin. Zde je jasně vidět, jak může celý film zničit jeho zpracování, jako jsou honičky v autě, viditelné ampule s umělou krví a především souboje sestříhané tak stupidně, že snad ani jeden není na jeden záběr. Nebýt těchto zbytečných chyb, jistě by to byl návrat Seagala, protože vše ostatní(příběh, hudba i herecké výkony) je v naprostém pořádku.55% ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím??? No ne. Po dlouhatánských měsících kdy Steven nebyl schopen natočit ucházející film, přišlo překvapení na které se dá vážně koukat. Nevím jestli je to tím prostředím ve kterém se děj odehrává nebo tím že Steven nám zhubnul 5 kilo. Ale tohle bych vážně od něho nečekal. Snad to nebude jen chvilková záležitost a Steven se konečně vyhrabe z propadliště do béčkových filmů. Moje osobní hodnocení je 65% a troufám si tvrdit - mě Urban Justice sedl líp než Lovec policajtů, sice nevím jak je to možné, ale je to tak!!! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)
  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)

Reklama

Reklama