Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Shane Acker vytvoril postapokalyptický svet, obývaný roztomilými potvorkami a kovovými príšerami. V tomto 10 minutovom filme, ktorý pôsobí ako taký prológ k celovečeráku sa spája emocionálna vyzrelosť zo základnými zložkami cesty hrdinu. Krásne emocionálne stvárnenie, ktorému možno chýba dôraznejší hudobný podmaz a lepšie spracované zvukové efekty. Po príbehovej stránke nejak invenčné, ale atmosférické ako sviňa. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Práve pozreté :) . Pekný animovaný kúsok :) tento kratky snimok, ktorý ma len 10 min veľmi pekne ukazuje o čom bude zhruba celovečerný film :) Jediná škoda sakra je to krátke :) ak máte radi celovečerny film tak toto sa vám bude páčiť :) . Je to debut režiséra, ktorý natočil Číslo 9 :) . Celkové hodnotenie za mňa je 95% :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarené, veľmi podarené. Krásne animácie, apokalipticko futuristické scenérie, pôsobivá atmosféra, výborná hudba, pútavý sci-fi fantasy príbeh... Má to byť predzvesť celovečerného animáku "Číslo 9", ktorý natočil režisér Shane Acker o štyri roky neskôr? Ak ano, tak potom sa mám na čo tešiť, pretože tento krátkometrážny film ma zaujal. **** ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Shane Acker naplnil svůj kraťas 9 tajemnou atmosférou, krásnou vizuální stránkou a velice podařeným hudebním doprovodem a ozvučením. Bohužel zapoměl na silnější příběh, který zde silně chybí(přeci jen 11minut je 11minut). Doufám, že v celovečerní stopáži bude i pořádný děj, jelikož bez něj opravdový film nikdy nebude dobrým a to co lze krátkometrážním filmům odpustit, tak u celovečerního již ne!!!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický svět do každé drobnosti. Shane Acker předvedl svou zajímavou vizi, kterou v roce 2009 roztáhl a pozměnil do celovečerní podoby a mnohé z jeho kouzel se tak vytratilo. Celkově je však cítit deprese zničené budoucnosti, i když divákovi není prakticky nic vysvětleno a zůstává u pouhých obrazů ( i hlasy tu nejsou). Atmosféra je však díky tomu nezaměnitelná a u krátkých animáků velmi výjimečná. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama