Reklama

Reklama

Městečko Grockleton

  • Velká Británie Small Town Folk (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ak niekto náhodou zablúdi do mestečka Grockleton, nemusí ho opustiť živý. Jon s manželkou Susan sa vyberú do prírody, aby zažili nejaké dobrodružstvo. To sa začne vo chvíli, keď zistia, že zablúdili. Našťastie narazia na pár mužov, ktorí im poradia. Vystríhajú ich však, aby sa vyhli "ceste svetla". Jon a Susan sa rozhodnú zariskovať a zamieria autom na opustenú cestu, aby sa pokúsili nájsť nejaký motel, kde by strávili noc. Napokon dorazia k Beesleyho veľkostatku v Grockletone, kde ich privíta čudácky majiteľ a poskytne im ubytovanie. Vonkoncom netušia, čo ich čaká... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Janega 

všechny recenze uživatele

Ak to človek neberie vážne, tak je to fajn zábavná hororová prkotina. Samotný dej je no hm..., ťažko povedať, veď posúdte sami. Istý škriatok upozorní dvoch zablúdencov-manželov, aby nezabočovali cestou doľava, lebo tam číha nebezpečenstvo. Ale oni tam zabočia. :D Dostanú sa do penziónu, kde žije banda vyšinutých starých mládencov, ktorý túžia po potomkovi ako pokračovateľovi ich rodu. Lenže žiadna či už normálna alebo šibnutá žena by ich nechcela, tak sa rozhodnú, že prichystajú pascu všetkým mileneckým párom, ktorí k nim zavítajú. Chlapa zabijú a ženu si nechajú, aby im vynosila dieťa. Lenže najprv musia mať s ňou sex, a keďže sú všetci retardovaní, tak vyberú toho najretardovanejšieho, ktorý je tak nadržaný, že každú ženu pri sexe zabije. Lenže táto žena už dieťa čaká, takže si ušetrili prácu, no situácia sa skomplikuje, keď im so snúbemcom ujde. Tak sa začne naháňačka mačky na myš. Mimochodom sú tam ešte dvaja strašiaci, ktorý bez akéhokoľvek dôvodu vraždia ľudí. Takže tak. Samozrejme celý tento dej sa skladá ešte z rôznych iných volovín, ale nebudem kaziť prekvapenie. Ale človek sa zabaví. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Na toto dílko je výplodem buď osoby hodně dementní nebo hodně nad věcí, popřípadě obojího. "Děj" je úplně zmatenej, herce by klidně mohli vyměnit za opice nebo kusy dřeva a nikdo by nepoznal rozdíl a lepší "triky" by zvládli udělat snad i v pravěku. Zato je tam plno super scén jako například extra detailní záběry na obličej dementa v čepici s bambulí, žlutá mlha co má představovat oheň, oranžová mlha co má připomínat výbuch, další detailní záběry na shnilý zuby několika postav, stříká tam fialová krev z poklopců a kdo viděl PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM, a vzpomíná si na scénu parodující zadní projekci při jízdě automobilem, tak tady je ještě to skokrát horší. Stanley-Ward rovněž trpí iluzí, že místo mozku mají lidi v hlavě řídkou fialovou omáčku. (V jeho případě je to možné). Jediný Warwick Davis má jako jedinej něco společnýho se slovem "film" nebo "herec." No, a to je opravdu dost málo. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Hned první scéna, ve které dostane jakýsi Harry Potter podkovou do ksichtu, dává zřetelně najevo, že se jedná o nadsázku. A musím říct, že vůbec ne křečovitou, kteréžto positivum se podaří udržet až do konce. Film, ke kterému je třeba přistoupit s lehkou hlavou, což potvrzuje fakt, že má dvanáctiletá ratolest se polovinu doby vesele řehonila. Za to bych dal nejradši i čtvrtou hvězdu, ale zas taková pecka to nebyla. Nechápu tu sbírku odpadů tady, když být na to víc peněz, mohlo by Městečko Grockleton směle soupeřit s většinou produkce Tima Burtona a podobných vyvanulců. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Jedno z největších zvěrstev, na kterém kdy ulpěl můj zrak, zničilo hodinu a půl mého života. Kdybych chtěl uvést, co vše je v této věci (nazývejme to věcí, poněvadž o filmu se v souvislosti s touhle sračkou bavit odmítám) špatně, nevěděl bych, co postavit na prvé místo. Zda-li blbé herce, nebo blbý scénář nutící blbé herce dělat blbé věci, a nebo dokonce blbou režii, která tyto blbé herce při konání blbých věcí blbě řídí. No prostě unikát. Doporučuji jen pro sběratele filmových (ale fuj, co to melu...) kuriozit. ()

uprchlice odpad!

všechny recenze uživatele

De*il to vymyslel. Kre*én na to sehnal peníze a idi*ti v tom hráli. Jinou sestavu v tomhle děsně nepovedeným filmu nevidím. Mé první okamžiky? Když jsem viděla to děsně nereálné prostředí, začalo mě to odrazovat, ale udržela jsem se a nevypla to. Byla to chyba. To, co následovalo, bylo horší než cokoliv jiného. Nesympatický chlapík je probodnut. Nejen, že to není vidět, ale také mu vůbec neteče z pusy krev a navíc není tak mrtvý, jak se zdá. No pak přišel na řadu nesympatický páreček manželů, který zabloudí a tak se optá na cestu dalšího kreténa s výrazem debila :-D Uf! Film nemá ani půlhodinu a po tom deb*lně divajícím se kre*énovi leze trpaslík? Cože?! Už z toho začíná být spíš komedie :-/ No jako v každým horroru je trpaslík varuje před městečkem Groclenton. Proč? No to se dozvíme později. Manželé odjedou a máme tu v lese nádržené teenagery a žaluda :-D Co následuje? Žádné or*ie, ale jedna pěkně dobře mířená rána do slabých a citlivých míst... :-D Bla, Bla, Bla... "Městečko Groclenton" Vás vítá... Užijete si v něm opravdu moc srandy... naučíte se bojovat o život. Ani nevím, co následovalo po vraždě teenagerů, ale jedno vím. Městečko Groclenton jsem neviděla do konce a je mi upr... jak byl kdo zabit a jestli někdo přežil! "Městečko Groclenton" je zkrátka můj filmový omyl. Nesnažil se vůbec zaujmout. Tvůrci do něho dali sotva korunu a pochybuju, že vydělal víc. Už nikdy se k této blbosti nevrátím! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Simon Stanley-Ward, ktorý hrá Marcusa, je v prvom rade country spevák. (MIMIC)
  • Film byl natáčen v Hampshiru ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama