Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

brutale 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že sa tu s hereckým výkonom moc nestretneme, scenár aj réžia odpovedá nízkemu rozpočtu. Trikové scény veľmi amatérske. Film sa istí až da konca tajomstvom člena rodiny, ktoré bolo na moje sklamanie predvídatelné. Ak máte chuť pozrieť si film o začlenení po krvi smädnej rodinke do života medzi normálnych ľudí, tak smelo do toho, ale filmový zážitok rozhodne nečakajte! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá záležitost. Řekl bych až amatérsky natočená. Některé střihy byly děsné, úplně usekávaly jednotlivé pasáže filmu. Zápletku, resp. co je pošahaná rodinka zač jsem začal tušit zhruba od poloviny. Jediné co trochu překvapilo byl Lenny v tajemné místnosti, čekal jsem tam něco jiného, takže tohle zviřátko bylo dobrý! Filmaři ale neuměli namíchat reálnou barvu krve, takže celé to vypadá jako jedna velká reklama na malinovou šťávu Ovocit! Rodinka mi přišla hodně dementní a nesympatická, závěrečná proměna vypravěče ale překvapila. Dalo se to přežít, ale celkově moc nic. Jsou lepší kousky v tomto žánru. Dva krevní sáčky. * * ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda. Prakticky celou dobu jsem čekal, kdy se tedy konečně začne něco dít resp. kdy rodinka odhalí, co je vlastně zač. Ale to se nějak nestalo. Jo, bylo tu pár scén, které uváděly věci na pravou míru, ale ten velký boom, který bych po těch dlouhých chvílích nicnedělání očekával, se prostě nedostavil. Za mnoho nestáli ani herci, takže vypotím maximálně 15%. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

No je to něco mezi 2 a 4*. Já vim, rozpětí je to docela široký, ale nemůžu si pomoct. To, jak to bylo natočený (alá studentský film) mi nevadilo. Příběh taky nebyl špatnej, ale vždycky mě něco zklamalo - např. Lenny. Já čekala nějakou krvežíznivou bestii a on to byl úplně normální malej kluk. Poučení: "Tomu co jste, nikdy neutečete". Dám 3*. 60 % ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

V podstate sa jedná o rodinnú drámu, ktorá spočíva v tom, že sledujeme dosiahnutie dospelosti jedného z členov danej rodiny. Zahŕňa to všetko - neschopnosť prijať smrť rodičov, vysporiadať sa sám so sebou, nájsť svoje miesto v spoločnosti i vo vlastnej rodine. Celý čas sú nám poskytované len náznaky toho, čo sú Hamiltonovci zač - to je veľmi fajn, lebo divák, ktorý sa nedovtípil na základe týchto jemných náznakov odhalil celú pointu až tesne pred koncom filmu, čo určite je aspekt, ktorý udrží pozornosť a záujem. Po tejto stránke nemám výhrady, ale keďže som očakávala horor a videla som len pár hororových scén alebo lepšie povedané útržky z nich, nie som veľmi spokojná. Nemôžem však poprieť, že spracovanie tohto odvetvia hororu sa mi v prípade Hamiltonovcov veľmi páči, hoci by to chcelo o niečo viac drsnejších,nechutnejších,horších scén. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama