Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Merkin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl první den konce mého života. Vulgární, hloupé, zbytečné a zcela ve stylu amerického způsobu udělat z diváka nesvéprávnou bytost přihlížející naprosto nenormálnímu rodinnému stavu, ačkoliv se někomu může zdát běžným a vtipným. Diana Keaton upadla až na dno(kde bych ji nečekala), Liv Tyler se ani k ničemu jinému nehodí a Dax Shepard sám vypadá jako vypatlaný idiot, takže sem dokonale zapadá. Jedinou smysluplnou větu prohodila babička a naoko dementní, přitom alespoň za svými činy si stojící kamarád spisovatel. Kéž víc takových věcí na plátno nepřijde. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

No všichni tady interně víme, že by Diane Keaton již od konce osmdesátých let neměla strašit ve filmu jakékoliv podoby. Škoda Daxe Sheparda, pro mě sympaťák se slušnou vyřídilkou, ale doplácí na to, že herců podobného typu pobíhají po Hollywoodu desítky. Jinak k Život je stres je tak absolutně (pod)průměrná direct-2-dvd komedie, že je mi vlastně nakonec i líto času stráveného tímto komentářem. 35 % ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Rozpolcený a řídký mix slabých vtipů, občasných dramatických záchvěvů a nepřesvědčivých postav, kde je i převládající komediální poloha tragicky nevýrazná. Nepříjemná atmosféra z napjaté rodinné situace a čtyř stěn potěmnělého domu spolehlivě podkopává nohy i těm několika nepovedeným pokusům o humor. I ryze trapné komedie s dvojitou dávkou romantických klišé mývají ve výsledku lepší efekt. ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Život je stres bych vysthl jedním slovem a to je TRAPNOST. Plno scén bylo pro mě tak trapných až běda. Dále mě tam vůbec nesedla jindy skvělá Diane Keaton, která místy tak přehrávala až běda. Jednu hvězdu dávám za jako vždy krásnou Liv Tyler a druhou za jedinou vydařenou komickou scénu v kostele. Za mě dávám 40%!!! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to nebude nic moc, ale, že to bude až tak zlý jsem teda nečekala ani v těch nejhorších snech. Prvních patnáct minut ušlo pak už to šlo do háje. Mít matku jako byla Marilyn, to by bylo na provaz a kdybych s ní ještě musela pracovat v jedné firmě, no radši nad tím ani nebudu uvažovat. Tohle mi teda stálo veškeré síly abych to dokoukala, už nikdy víc, 2* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama