foto

Cameron Bender

  • nar. 20.11.1974 (45 let)
    Midland, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Find Me
2013 A Leading Man
Lesser Miracles
2012 Commander and Chief
2009 Eagles in the Chicken Coop
Mr. Sadman
2008 How to Be a Serial Killer
Vteřiny před koncem světa
Život je stres
2005 Formosa
2003 Apartment 20

TV seriály

2018 Americká manželka (TV seriál)
Midlife Crisis (S02E14)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (10)
2011 Goodnight Burbank (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
Getting to Know You (S01E07)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Zygote (S05E17)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Perfektní pár (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
The Tie (S02E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zubař v potoce (S05E13)
2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Lola Wlodkowská (S06E08)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Sbohem, můj mazlíčku (S07E14)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Profesorka (S01E16)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Team (E06)
Veronica Mars (TV seriál)
Holka od vedle (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Falešní hráči (S04E13)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Some of My Best Friends Are Half-Mortal (S05E08)
1999 Popular (TV seriál)
Windstruck (S01E04)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Prokleté pivo (S04E05)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Find Me

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky