foto

Cameron Bender

  • nar. 20.11.1974 (43 let)
    Midland, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Find Me
2013 Leading Man, A
Lesser Miracles
2012 Commander and Chief
2009 Eagles in the Chicken Coop
Mr. Sadman
2008 Day the Earth Stopped, The
How to Be a Serial Killer
Život je stres
2005 Formosa
2003 Apartment 20

TV seriály

2013 Mistresses (TV seriál)
2011 Goodnight Burbank (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Perfektní pár (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Lola Wlodkowská (S06E08)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Sbohem, můj mazlíčku (S07E14)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Profesorka (S01E16)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Falešní hráči (S04E13)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Prokleté pivo (S04E05)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Find Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace