Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je amatérský filmař, který zabíjí náhodné oběti. Vraždu natočí na videopásku, zanese do videopůjčovny a vloží do obalu jiného filmu. Následně čeká, až si někdo jeho film půjčí a sleduje jej k němu domů, aby jej po zhlédnutí také zabil a získal tak nový kus stopáže. Za celý film stihne několik opravdu šťavnatých vražd včetně vraždy kameramana, který mu ze začátku pomáhal. (Kanalizato)

(více)

Recenze (23)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrá Myšlenka! Ale to je asi tak všechno... Strašná Amatéřština, a já ji tolerovat Nebudu! Psychopat mi byl určitě sympatický, ale vraždy, zpracování neměli úroven.. Bylo to spíše trapné.. Ke konci.. si Film nedokázal připoutat ani mou Pozornost.. A dělalo mi velké problémy se na film soustředit! ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem měl tu možnost vidět tenhle horor na cinemaxu s titulkama, což už u mě ubralo jednu hvězdičku a tu druhou hvězdu ubírám za to že to nebylo až zas takový masakr jak jsem si myslel.. jooo bylo tam spoustu vražd na různý způsob, ale čekal jsem od toho víc a ten poslední proslov mě nějak nevystrašil.. cekově film vlastně chtěl sáhnout divákovi do hlavy a ukázat že v každém z nás je trocha toho vraha.. takže takový průměr. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Poslední horor“ je snímkem, který se řadí do celkem omezeného, ale přesto relativně oblíbeného žánru, kdy je možné nahlédnout do mysli vraha, ač fiktivního. Ruční kamera podobným filmům sluší, ale čím víc je jich, tím víc se budou opakovat a přijdou vám stejné. A tenhle film už se pro mě opakuje, nemá v sobě nic navíc, což ho v mých očích prostě automaticky degraduje. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Trocha vražd nikdy neuškodí, řekl zabiják a umanil si, že si natočí vlastní film o vraždách, které sám připravil a potom ho dá do půjčovny a člověk, kterej si ho půjčí se nevědomky stane další hvězdou jeho nového filmu, Proč ne ? Myšlenka filmu byla velice zajimává a díky tomu dávám hvězdu navíc. Zabiják je charismatický a jeho argumenty měli smysl. Atmosféru film totálně postrádá, takže žádné napětí nečekejte. Tohle asi bude poslední koment, takže sbohem :D ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Někdo si řekl, že Henry: Portrét sériového vraha nebyl dost zábavnej, tak přišel s parodicky vyšinutě vyhlížejícím vrahounem, kterej se netváří, že jde o život, ale vraždění má jako koníčka a náramně si to užívá. :-D Spousta (pseudo)filozofickejch keců a sem a tam nějaká kupodivu působivě natočená vražda. Nakonec půjde jen o to, jak vás bude bavit herec v hlavní roli a podle toho se bude odvíjet hodnocení. Jediná chyba filmu je, že má titulky a nebyl vytvořenej ve "zlaté" době videopůjčoven. To by určitě postrašilo dost lidí. ;-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama