foto

Philip Rosch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Král
2018 The Sisters Brothers
2017 Untitled (A Film)
2016 Božská Florence
2011 Vegas, Baby!
2006 Země slepých
2003 A Changed Man
Poslední horor
2001 Married/Unmarried
1999 Human Traffic
1998 Příběh duchů
1996 Pubroom Paranoia (TV film)
1990 Tight Trousers

TV seriály

2018 Psychiatr (TV seriál)
These Bloody Thoughts (S01E04)
2017 Will (TV seriál)
The Two Gentlemen (E03)
2016 The Secret Agent (TV seriál)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Bad Romance (S08E06)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
2004 NY-LON (TV seriál)

Dokumentární

2011 Skutečný Američan - Joe McCarthy
2007 Vůbec nejhorší žraločí útok: moře strachu (TV film)
2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)
Záchrana Ronalda Reagana (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky