foto

Michael Goi

  • nar. 4.3.1959 (58 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Děs po setmění
2013 Bloodline (TV film)
2010 Mery v očekávání
Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
2008 Life on Mars (TV film)
Neplodná obrana
2007 Dukes, The
Frankie D
2006 Fingerprints
Sexy tým
The Hunt
2005 Cut Off
2004 Call Waiting
Děti, které zachránily léto
Opičí agent
Zrazení Krista (TV film)
2003 Rudá voda (TV film)
2002 Skleněná past (TV film)
Zachránci na kolech
2001 Na čem nejvíc záleží
100 Kilos
2000 Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
1999 Forbidden Sins
Procitnutí Gabriely
1998 Born Champion
Hundred Percent
Zprostředkovatel (TV film)
1996 Deadlock: A Passion for Murder
Evil Obsession
Frankie D.
1993 How U Like Me Now
1992 Hellmaster
1989 Moonstalker
Řetězy
1980 Hudba Ericha Zanna

TV seriály

2016 American Horror Story (TV seriál)
Be Our Guest (S05E12)
Battle Royale (S05E11)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Hell Week (S01E02)
Pilot (S01E01)
American Horror Story (TV seriál)
She Gets Revenge (S05E10)
She Wants Revenge (S05E09)
The Ten Commandments Killer (S05E08)
další epizody (12)
2014 Salem (TV seriál)
All Fall Down (S01E13)
Ashes to Ashes (S01E12)
Cat and Mouse (S01E11)
další epizody (12)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Večírek smrti (S04E09)
Krvavá lázeň (S04E08)
další epizody (13)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Oběť Nejvyšší (S03E08)
Příchod sekerníka (S03E06)
Hoř, babo, hoř! (S03E05)
další epizody (11)
2012 Úplně normální (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Temná sestřenka (S02E07)
další epizody (9)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Zrození (S01E11)
Hříchy minulosti (S01E10)
další epizody (5)
Mr. Sunshine (TV seriál)
Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Terapie online (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Web Therapy (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
S jiskrou v oku a písní na rtech (S04E06)
Ukradl karavan (S04E04)
Poslední klapka (S04E01)
další epizody (13)
2007 In the Motherhood (TV seriál)
Wedding Bells, The (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (10)
2005 Invaze (TV seriál)
2000 Příběhy Lady Chatterleyové (TV seriál)
1999 Intimní hosté (TV seriál)
Pleasure Zone, The (TV seriál)

Dokumentární

2001 Welcome to Death Row

Režijní filmografie

Filmy

2011 Megan is Missing
1999 Voyeur

TV seriály

2017 Famous in Love (TV seriál)
Not So Easy A (E03)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Those of Demon Blood (S02E13)
Ospalá díra (TV seriál)
Child's Play (S04E09)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Chapter 2 (S06E02)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hit and Run, Run, Run (S07E04)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Flicker (S05E07)
Room Service (S05E05)
Kouzla lidské mysli (S04E11)
2001 Sexy Urban Legends (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Megan is Missing

Herecká filmografie

Filmy

1994 Meč cti

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace