Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

foundation 

všechny recenze uživatele

Chvilu to bola sranda bohuzial Xzibitov ksicht a stale dookola tie iste veci zacnu po case skor nudit ako bavit. Niektore diely vyborne niektore velmi slabe. Ked nahodou nebolo co robit v poobednajsich hodinach a preklikal som sa az k MTV tak som si to pozrel ale o nejakom pravidelnom sledovani alebo vzruseni z toho serialu nemoze byt ani reci. ()

80s Martin 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl tenhle pořad, nenapadlo mě, že by někdo někdy vážně namontoval spoiler na mini dodávku.. V Pimp my ride je ale možný úplně všechno - svěřte jim do rukou svou rachotinu a vrátí vám přeplácanou a do absurdna vyšperkovanou káru, jakou by bral nejeden pimp. Stylově mi výsledek proměny obvykle nic neříká a (ačkoliv je to trošku jinej formát) mám o dost radši Tuningové války, ale jako taková charita pro majitele plechovek z vrakoviště docela dobrý. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO YOU WANNA BE A PLAYER... BUT YOUR WHEELS AIN'T FLY, YOU GOTTA HIT IS UP, TO GET A PIMP DOWN RIDE." ----------- (25.3.2020) V časoch, keď ešte televízii kraľovalo MTV (90. roky – hudobné videá / 00. roky – reality-shows), na jeho čele mimo kúskov ako Jackass, My Super Sweet 16, MTV Cribs, Nitro Circus, Fear Factor, Nick & Jessica, Room Raiders či Beavis a Butt-Head stálo aj legendárne a neslávne falošné Pimp My Ride. Stiahol som 73 epizód a som odhodlaný pozrieť ich všetky a ak by som mal uviesť, akú mám motiváciu, bol by som (čo aj som) za úplného kktka – chcel by som vytvoriť kompiláciu všetkých X to the Z Xzibitových smiechov naprieč všetkými šiestimi sériami po vzore tohto videa. A keď to bude hotové, tak bude dobre a mne už komplet prepne. ---------- (20.5.2020) Seriem na to a zakončujem druhou sériou. YT mi to neprekvapivo blokol, takže nahrávam inde. ---------- Moje 'majstrovské' dielo (malo by to ísť prehrať bez potreby sťahovania) (Tak už je to aj na YouTube) ---------- Dobrý, obšírnejší článok o reálnom zákulisí šou od HuffPost. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu vidět 100x a nikdy mě to neomrzí. Pimp My Ride, aneb česky "Vytuň mi mojí kraksnu". Tady mi ani nevadí HipHop a Xzibit. Právě on má ty nejdrsnější hlášky. Ani nechci vědět, kolik už ta auta dohromady stála, ale každej kousek je jedinečnej. Kéž by tak vzali mojí starou Toyotu. 5* si to podle mě zaslouží, jedna z nejlepších věcí, na co se dá na MTV koukat. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten rapper je prostě nejvíc v pohodě. Jako jeden z mála má i herecké nadání a i když tahle reality show určitě nebyla úplně reality (Mě kdyby někdo takhle vytunil káru tak dělám jiný věci než abych tam jen stál a tak nějak se smál) Jinak co vám ti mechanici dokážou udělat s autem je fakt síla. West- Coast forever. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Originální americká verze se dočkala celkem šesti sérií s celkovým počtem 73 epizod. (Sony1994)
  • Na show také odkazují pořady Pimp My Room (vysíláno MTV v Nizozemí), Pimp My Wheels (upravování motorek - MTV Itálie), Pimp My Fahrrad (upravování kol) a Pimp My Whatever (doslova upravování čehokoliv - oboje MTV Německo). (Sony1994)
  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama