Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

mai 

všechny recenze uživatele

Vesměs nějaký nevýrazný človíček vytáhne vrak auta z vrakoviště, nahází do něj ještě více bordelu a může zavolat Xzibita s jeho partou, aby stím něco udělali...Každopádně se mi pořad líbí, koukám na něj ráda, humor Xzibita je skvělý a je šílené, kolik vymakaných věciček dokážou narvat do obyčejného "auta". Ikdyž se občas divím, že se jim to nerozsype pod rukama, protože některé kousky jsou fakt "prvotřídní".(Někdy ovšem musí celé auto rozebrat...vlastně vymlátit...a zůstane jen podvozek a celá kostra a vše se dělá nově a o to myslím některým "zákazníkům" jde...). Ale to mi je jedno. Ať si to dělají jak chcou. Super nápad a ještě lepší provedení :) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsme fůru dílů na MTV... některé změny byly parádní a bavilo mne to sledovat, ale jiné? Tv v nárazníku a podobné ptákoviny to je fakt moc.. A ti co chtěli do pořadu s isnad ty auta musely devastovat samy a ještě je předtím koupit někde na šroťáku jinak fakt nevím.. jednou dokonce dostaly takový vrak, že ho vyhodily a koupili nové auto co překopali.... 3z5 jsou až kam.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na programoch MTV sa mi páči, že dávajú možnosť ľuďom z ulice na dosiahnutie niektorého zo svojich snov. Že je stanica ochotná zaplatiť jednému vylosovanému súťažiacemu desaťtisíce dolárov trebárs na tunning ojazdeného auta. A to podľa jeho predstáv, ktoré im vopred povie. Má rád hudbu? Bude mať v kufri super reprákovú zostavu atď. Takýto typ reality show má svoj zmysel. Na rozdiel od tých našich. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který dělá z hnusných aut někdy nádherné a někdy ještě hnusnější šperky, ve kterých se snad ani nedá jezdit . Mít 10 televizí v autě, tak tam jsem jenom zalezlej a řumim na televizi a pařim na těch xboxech a dalších blbostech, co do těch aut strkaj . Byl bych strašně posranej, že bych to někde naboural. jako malej jsem tenhle pořad žral. Teď už mi to moc neřiká a většina aut, co tam udělaj se mi zdá hnusnejch a naprosto zbytečně přeplácanejch. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Originální americká verze se dočkala celkem šesti sérií s celkovým počtem 73 epizod. (Sony1994)
  • V niekoľkých prípadoch sa stalo, že vytuningované autá, ktoré majitelia dostali, neboli tie, ktoré pôvodne odovzdali. (Real Tom Hardy)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)

Reklama

Reklama