Reklama

Reklama

Poté, co v roce 2012 došla ropa, nastala katastrofa a po světě se toulají jen skupinky těch, co apokalypsu přežili. Jedna z nich se usadila v opuštěné nemocnici, ale v patách má hordu nelítostných kanibalů. V hlavní roli amerického hororu Michael Madsen.  Píše se rok 2012. Došla ropa, zhroutil se celosvětový systém, dosavadní společnost zanikla. Žijí jen nepočetné tlupy lidí, kteří se toulají světem a hledají pro sebe útočiště. Bohužel ale existuje i početná skupina fanatických kanibalů, kteří loví všechny, co apokalypsu přežili. Americký horor režiséra Marka Younga vypráví o jedné ze skupinek lidí, která se usadila v opuštěné nemocnici. Bohužel však právě sem dorazili i kanibalové. Kdo z nich přežije? V hlavní roli Michael Madsen. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Dát této debilitě hodnocení "odpad" považuji za svou občanskou povinnost.

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

Neviem preco ale mam taky dojem ze som asi a budeam asi jedini kto da tomuto filmu vsetkych 5 hviezdicek.Nevim preco ale mne to pripadalo uplne realne az na neake tie chybicky ktore si v kazdom filme.

Rancidtekk

Rancidtekk (hodnocení, recenze)

podle obsazení film vypadal dobře, ale velice špatně natočené a skouknul jsem to nadvakrát. pointa vyvrcholení byla docela snadno odhadnutelná. dokonce ani ten Vinnie Jones tu nezáří jako třeba v Eurotripu, kde byl úplně fantastickej. dost zklamání.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama